Watertorenpad 19

1972 NZ IJMUIDEN

Watertorenpad 19 IJMUIDEN

Unieke woning, nu bij ons te huur!

Riant 2-kamer appartement gelegen in een prachtige groene omgeving.

Wonen in een park met een spectaculair uitzicht in een voormalige watertoren. Een stijlvolle loft waarvan je de vorm en inrichting helemaal zelf kunt bepalen. 

Op de 6e verdieping van de Watertoren bevindt zich dit moderne appartement plus een ruime buitenruimte van ca. 8m². De entree van de toren komt uit in een portaal op de begane grond waar de lift zich bevindt. Tevens kunt u met een trap naar de vide die toegang geeft naar de 1e verdieping. Doordat er veel glas is toegepast oogt het hoog en ruimtelijk met veel licht inval.

Indeling: entree, keuken voorzien van alle gemakken, woonkamer, CV-opstelling en meterkast, toilet met fontein, dakterras, deur  naar trappenhuis, slaapkamer met bergkast, badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche met stortdouche.


Bijzonderheden:
-Prachtig uitzicht over IJmuiden
-Voorzien van moderne open keuken met inbouwapparatuur.
-Nabij winkels, scholen en openbaar vervoer. 
-Waarborgsom één maand huur van €1250,-

Op steenworp afstand van de Watertoren ligt de winkelstraat met diverse winkels. Scholen en het O.V. bevinden zich op loopafstand. Het strand, de duinen en diverse uitvalswegen bevinden zich in de nabije omgeving van de woning.

Inkomenseis van minimaal € 3.000,- in nettoloon, 
Toeslagen en uitkeringen worden niet meegerekend.
Om in aanmerking te komen verzoeken wij u de 3 meest recente loonstroken en een kopie legitimatie per mail te sturen.
Wij nemen alléén volledige inzendingen in behandeling. wij zullen een selectie maken van de kandidaten en deze zelf benaderen voor een bezichtiging.