Janus Makelaardij

Aankoopbegeleiding

HET AANKOPEN VAN EEN WONING

Op zoek naar een nieuwe woning…? Begin je zoektocht bij Janus Makelaardij / DR Makelaardij…! Als NVM-makelaar hebben we toegang tot de grootste database van Nederland  op het gebied van woonhuizen. Bovendien houden we altijd onze ogen en oren goed open, waardoor we soms net iets meer weten dan een ander. Als klant profiteer je daar natuurlijk volop van.

wallet-01

Kosten besparen

Het inschakelen van een makelaar voor het aankopen van een huis is geen verplichting. Uit ervaring weten we echter dat het een verstandig besluit is om hier wel voor te kiezen. Doordat we al vele jaren met dit bijltje hebben gehakt, weten we precies waar zich de valkuilen in de woningmarkt bevinden. Zonder deskundig advies zou je wellicht zaken over het hoofd zien, die je uiteindelijk veel geld kunnen gaan kosten. Janus Makelaardij / DR Makelaardij staat je gedurende het hele traject met raad en daad terzijde en dat betaalt zich vanzelf terug.

search-01

Neutrale blik

Het kopen van een huis gaat vaak met emoties gepaard. Dat is logisch, want je hebt als koper natuurlijk bepaalde wensen en voorkeuren. Maar soms ben je daardoor geneigd de minpunten te negeren of minder zwaar te wegen. Wij kijken geheel objectief naar de woning, omdat we er geen specifieke emoties bij hebben. We kunnen daardoor een goede inschatting maken van de staat waarin de woning verkeert.

house-01

Een bod uitbrengen

De woningmarkt staat behoorlijk onder druk. Dat heeft effect op de manier waarop huizen verkocht worden. Vaak moet hoger worden geboden door de vraagprijs, omdat er meer kapers op de kust zijn. Maar een bod moet natuurlijk wel reëel blijven. Door onze expertise kunnen we je goed informeren over het uit te brengen bod. Je wilt immers niet te veel voor je nieuwe woning betalen, maar ook niet afgetroefd worden door een andere koper. Wij weten hoe het spel werkt en streven altijd naar het beste resultaat.

0255-54 75 77
login Move.nl