Appartement kopen IJmuiden

Appartement kopen IJmuiden

Een appartement kopen in IJmuiden begint met een bezoek aan DR Makelaardij. Want deze betrokken makelaar is als geen ander in staat om snel een appartement te vinden dat volledig aan al uw wensen en eisen voldoet. Hebt u zelf al een appartement op het oog, schakel de specialist dan in voor de onderhandelingen en het begeleiden van het gehele aankoopproces. Als het gaat om een appartement kopen in IJmuiden kan DR Makelaardij voor volledige ontzorging zorgen.

Kopen appartement IJmuiden

Het kopen van een appartement in IJmuiden is vaak nog best een proces. Er moet onderhandeld worden over de prijs, de waarde van het koopappartement in IJmuiden moet bepaald worden en er moet een alternatief zijn mocht een eerste optie om wat voor reden dan ook niet haalbaar blijken. DR Makelaardij kent de markt en de regio en is vaak als eerste op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van vastgoed. Komt er een appartement vrij in IJmuiden, dan is de makelaar – zelf gevestigd in Muiden- vaak als eerste op de hoogte. Schakel de makelaar in als u een appartement wilt kopen in IJmuiden en de kans is groot dat u heel snel uw verhuizing kunt gaan regelen.

Appartement kopen in IJmuiden

Een appartement kopen in IJmuiden is een intensief proces, een proces dat de nodige stress kan veroorzaken. Behalve een grote dosis ervaring en expertise, is DR Makelaardij boven alles een zeer betrokken partner die u dan ook nadrukkelijk bijstaat. Behalve voor het kopen van een appartement in IJmuiden kunt u er ook prima terecht als u een woning wilt kopen of huren of geïnteresseerd bent in de aan- of verkoop van een bedrijfspand. Bovendien verhuurt de makelaar garageboxen, biedt het persoonlijke begeleiding en is het uw partner als het gaat om het taxeren van woningen en bedrijfspanden.

Klantenervaring

 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!
 • Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  03-10-2022
  Een fijne en flexibele makelaar!
 • We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  03-10-2022
  Professioneel bedrijf, heel tevreden over de samenwerking
 • Zij geven de juiste aandacht, de juiste strategie en goede service. Een leuk klein makelaarskantoor.
  20-03-2022
  Kennemerlaan 62

Bel mij

  Appartement kopen IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl