Janus Makelaardij

Appartement kopen IJmuiden

Appartement kopen IJmuiden

Een appartement kopen in IJmuiden begint met een bezoek aan Janus Makelaardij. Want deze betrokken makelaar is als geen ander in staat om snel een appartement te vinden dat volledig aan al uw wensen en eisen voldoet. Hebt u zelf al een appartement op het oog, schakel de specialist dan in voor de onderhandelingen en het begeleiden van het gehele aankoopproces. Als het gaat om een appartement kopen in IJmuiden kan Janus Makelaardij voor volledige ontzorging zorgen.

Kopen appartement IJmuiden

Het kopen van een appartement in IJmuiden is vaak nog best een proces. Er moet onderhandeld worden over de prijs, de waarde van het koopappartement in IJmuiden moet bepaald worden en er moet een alternatief zijn mocht een eerste optie om wat voor reden dan ook niet haalbaar blijken. Janus Makelaardij kent de markt en de regio en is vaak als eerste op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van vastgoed. Komt er een appartement vrij in IJmuiden, dan is de makelaar – zelf gevestigd in Muiden- vaak als eerste op de hoogte. Schakel de makelaar in als u een appartement wilt kopen in IJmuiden en de kans is groot dat u heel snel uw verhuizing kunt gaan regelen.

Appartement kopen in IJmuiden

Een appartement kopen in IJmuiden is een intensief proces, een proces dat de nodige stress kan veroorzaken. Behalve een grote dosis ervaring en expertise, is Janus Makelaardij boven alles een zeer betrokken partner die u dan ook nadrukkelijk bijstaat. Behalve voor het kopen van een appartement in IJmuiden kunt u er ook prima terecht als u een woning wilt kopen of huren of geïnteresseerd bent in de aan- of verkoop van een bedrijfspand. Bovendien verhuurt de makelaar garageboxen, biedt het persoonlijke begeleiding en is het uw partner als het gaat om het taxeren van woningen en bedrijfspanden.

Klantenervaring

 • Een heel fijn en klein team die goed bereikbaar zijn en klaar voor je staan!
  07-10-2021
  Hele fijne mensen die echt naar je luisteren.
 • Deskundige makelaardij met korte lijnen, goed bereikbaar team en veel kennis van de speciale lokale IJmuidense markt. Ik heb mijn 'bijzondere' woning op een nette manier kunnen verkopen!
  28-09-2021
  Kanaalstraat 37 RD
 • ok
  21-04-2021
  goed vriendelijk en duidelijk en een snelle behandeling
 • Ik was direct enthousiast over een huis, mijn partner had een tweede bezichtiging nodig. Dit maakte Dimitri mogelijk. Hij vertelde zelf een en ander, beantwoordde onze vragen en gaf ons ook gelegenheid om zelf even rustig door het huis te gaan. Kortom, een prima ervaring,
  14-01-2021
  Een prettige rondleiding en heldere uitleg over de procedure
 • Dit was het tweede contact, eerste keer was bij aankoop van mijn huis. Toen was het contact al zo fijn dat het voor mij duidelijk was dat ik, bij verkoop, hen opnieuw zou benaderen. Open, eerlijk, helder en persoonlijk. Top mensen.
  12-01-2021
  Van Galenstraat 2 A

Bel mij

Appartement kopen IJmuiden
0255-54 75 77
login Move.nl