DR Makelaardij

Bedrijfsruimte huren IJmuiden

Bedrijfsruimte huren IJmuiden: breed aanbod en persoonlijke service

Als u op korte termijn een bedrijfsruimte wilt huren in IJmuiden dan is het bijzonder verstandig snel contact te leggen met het team van DR Makelaardij in Muiden. Behalve ervaring hebben zij een zeer breed netwerk opgebouwd en kennis van de markt en de regio. Als geen enkele andere makelaar zijn zij in staat snel een geschikte bedrijfsruimte voor u te vinden. Een bedrijfsruimte huren in IJmuiden begint dan ook met een telefoontje naar de betrokken makelaar in Muiden.

Bedrijfsruimte IJmuiden

Met spoed op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte in IJmuiden? Als er een makelaar is die op basis van expertise en ervaring én de kennis van het regionale bedrijfsleven snel een geschikte ruimte voor u kan vinden dan is het wel DR Makelaardij. Da geldt voor zowel het kopen als het huren van een bedrijfspand, zoals u ook voor een geschikte woning in de regio IJmuiden een beroep kunt doen op de kwaliteiten van het team van de makelaar. Overigens biedt de makelaar nog heel veel meer diensten, want ook voor het laten uitvoeren van een taxatie en persoonlijke begeleiding bent u er aan het enige juiste adres.

Bedrijfsruimte kopen IJmuiden

Een bedrijfsruimte kopen in IJmuiden op een centrale plek met voldoende parkeergelegenheid en op een locatie die goed bereikbaar is? Bespreek uw wensen met DR Makelaardij en wellicht zit u al op korte termijn in uw nieuwe pand in IJmuiden. Want als er nou een makelaar is die wensen snel in vervulling kan laten gaan dan is het wel de makelaar in Muiden. Het bewijs vindt u op de website van DR Makelaardij bij het overzicht van afgewikkelde transacties. Check dan ook meteen de recensies van mensen die al eens met de makelaar werkten. Dan weet u meteen dat u te maken hebt met een betrouwbare en zeer betrokken partner.

Klantenervaring

 • Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  01-11-2022
  Woning verkocht tot volle tevredenheid
 • Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
  01-11-2022
  Gewoon erg tevreden
 • Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  28-10-2022
  Met Dimitri als makelaar, verloopt alles vlekkeloos!
 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!

Bel mij

  Bedrijfsruimte huren IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl