Bedrijfsruimte huren IJmuiden

Bedrijfsruimte huren IJmuiden: breed aanbod en persoonlijke service

Als u op korte termijn een bedrijfsruimte wilt huren in IJmuiden dan is het bijzonder verstandig snel contact te leggen met het team van DR Makelaardij in Muiden. Behalve ervaring hebben zij een zeer breed netwerk opgebouwd en kennis van de markt en de regio. Als geen enkele andere makelaar zijn zij in staat snel een geschikte bedrijfsruimte voor u te vinden. Een bedrijfsruimte huren in IJmuiden begint dan ook met een telefoontje naar de betrokken makelaar in Muiden.

Bedrijfsruimte IJmuiden

Met spoed op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte in IJmuiden? Als er een makelaar is die op basis van expertise en ervaring én de kennis van het regionale bedrijfsleven snel een geschikte ruimte voor u kan vinden dan is het wel DR Makelaardij. Da geldt voor zowel het kopen als het huren van een bedrijfspand, zoals u ook voor een geschikte woning in de regio IJmuiden een beroep kunt doen op de kwaliteiten van het team van de makelaar. Overigens biedt de makelaar nog heel veel meer diensten, want ook voor het laten uitvoeren van een taxatie en persoonlijke begeleiding bent u er aan het enige juiste adres.

Bedrijfsruimte kopen IJmuiden

Een bedrijfsruimte kopen in IJmuiden op een centrale plek met voldoende parkeergelegenheid en op een locatie die goed bereikbaar is? Bespreek uw wensen met DR Makelaardij en wellicht zit u al op korte termijn in uw nieuwe pand in IJmuiden. Want als er nou een makelaar is die wensen snel in vervulling kan laten gaan dan is het wel de makelaar in Muiden. Het bewijs vindt u op de website van DR Makelaardij bij het overzicht van afgewikkelde transacties. Check dan ook meteen de recensies van mensen die al eens met de makelaar werkten. Dan weet u meteen dat u te maken hebt met een betrouwbare en zeer betrokken partner.

Klantenervaring

 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!
 • Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  03-10-2022
  Een fijne en flexibele makelaar!
 • We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  03-10-2022
  Professioneel bedrijf, heel tevreden over de samenwerking
 • Zij geven de juiste aandacht, de juiste strategie en goede service. Een leuk klein makelaarskantoor.
  20-03-2022
  Kennemerlaan 62

Bel mij

  Bedrijfsruimte huren IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl