Huren IJmuiden

Huren in IJmuiden; breed aanbod en scherpe prijzen

Wil jij graag huren in IJmuiden? Dan is het goed om een aanbieder te vinden met een breed aanbod en kennis van de lokale markt in en rond IJmuiden. Ongeacht of het gaat om een zakelijk pand, een woning of een appartement; een breder aanbod maakt het nou eenmaal aanzienlijk makkelijker om een locatie te vinden die bij jou past. Bij ons vind je dat brede aanbod. Niet alleen op onze website overigens. Wanneer je contact met ons opneemt en laat weten wat jij zoekt en nodig hebt, dan kijken wij direct in onze database, en in het aanbod van onze partners. Op die manier weten we zeker dat we altijd een studio, woning of pand kunnen vinden dat helemaal past bij wat jij zoekt!

Waarom kies je voor huren in IJmuiden?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor huren in IJmuiden. Bijvoorbeeld omdat het gaat om een kortere tijd, omdat je je spaargeld niet vast wilt zetten in vastgoed of omdat je simpelweg niet in staat bent om vastgoed te kopen. In dat geval is huren een verstandige keuze. Wanneer je huurt is het makkelijker om verder te gaan wanneer je klaar bent en gaat het om jouw onderneming, dan kun je het kapitaal liquide houden om de investeringen te doen die je wilt of moet doen. Weet jij al wat je zoekt? Kijk dan eens naar het aanbod op de website. Wij hebben tal van objecten die je direct op de website kunt vinden, inclusief de prijs en meer informatie over ligging, faciliteiten en meer. We helpen je daarnaast graag persoonlijk verder met het vinden van wat jij precies zoekt. En bij ons is dat makkelijker dan je denkt.

Huren in IJmuiden, dat doe je bij ons!

Wij hebben een breed aanbod, maar we weten als geen ander dat wij niet alle mogelijke woningen en bedrijfspanden in ons aanbod hebben. Daarom werken we samen met partners, waaronder de NVM-kantoren bij wie we direct in het aanbod kunnen kijken om te zien of jouw gewenste vastgoed bij hen te vinden is. Wij begrijpen dat je graag stappen wilt zetten wanneer je op zoek bent naar vastgoed om te huren in IJmuiden. Daarom proberen wij altijd zo snel mogelijk te schakelen en zorgen we ervoor dat je altijd één vast contactpersoon hebt. Geen gedoe, geen lange lijntjes, geen onbereikbare vastgoedexpert waarbij je blij bent wanneer de telefoon opgenomen wordt: gewoon goede service zodat huren van vastgoed in IJmuiden makkelijker wordt.

Neutrale blik, marktkennis en gedreven experts

Bij ons profiteer je van onze neutrale blik; wij kijken naar het vastgoed dat verhuurd wordt om zo een goede inschatting te kunnen maken of dit de juiste woning of het beste bedrijfspand is voor jou. Geen emotionele keuzes dus, maar een neutrale kijk op de mogelijkheden versus de wensen die jij zelf hebt. Met onze marktkennis weten we daarnaast precies wat er aangeboden wordt, wat binnenkort vrijkomt op de markt en waar we moeten zoeken om de beste opties te vinden voor jou. Als gedreven experts gaan we graag voor je aan de slag. Wanneer je ons jouw wensen vertelt, plus je budget, gaan wij voor je op zoek. Je kunt uiteraard ook zelf in alle rust rondkijken op de website, om te zien welke objecten we online in het aanbod hebben staan. Besef wel dat dit vaak niet het volledige aanbod is. Wil je dat wij direct met je meekijken of wil je eens kennismaken met een kop koffie? Neem dan vooral contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken!

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Wil je een huis kopen?

Een huis kopen is niet eenvoudig. Marktprijzen, rechten, wetten, regels, bouwkunde: de makelaars van DR Makelaardij hebben dit perfect in de vingers om jou naar je nieuwe huis te loodsen. Flexibel, transparant en met jouw belang voorop. Want een huis kopen doe je maar een paar keer in je leven. Dat moet foutloos en ontspannen gebeuren.
 

Aankoopmakelaar DR Makelaardij helpt je

DR Makelaardij is er voor jou als je een huis wilt kopen. Wij weten precies waar we op moeten letten bij de aankoop van een huis. Omdat we dit al 30 jaar dagelijks doen, maar ook omdat we heel goed luisteren naar jouw wensen en overwegingen. Zakelijk onderhandelen is een kunst. Wij zoeken alles voor je uit en zorgen dat je jouw droomhuis zorgeloos koopt!

 

Zo gaan we te werk

Wij maken een zoekprofiel en zoeken naar huizen die bij jouw wensen passen. Hebben we het perfecte huis gevonden, dan gaan we samen bezichtigen. Jij voelt het beste aan of dit ook echt jouw nieuwe thuis kan worden. Wij kijken kritisch en met een zakelijk oog naar de potentie en de minpunten van het huis. Zijn er geen verborgen gebreken? Als je na bezichtiging nog steeds overtuigd bent, doen we uitgebreid onderzoek en gaan we onderhandelen. Op het scherpst van de snede natuurlijk en net zo lang tot we een goede prijs zijn overeengekomen.

Ook de afhandeling van de koop, zoals het ondertekenen van de koopovereenkomst, doen we samen. En heb je jouw droomhuis kunnen kopen? Dan komen we na de verhuizing nog even langs om te checken of alles goed is verlopen.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Stappenplan woning aankopen

Adviesgesprek

Bezichtigen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Reviews

 • 9.3
  Dimitri heeft bij het verkopen van ons huis ons uitstekend geadviseerd. Er was altijd goed contact en makkelijke communicatie. Wij vinden dit makelaarskantoor een absolute aanrader. Dimitri bedankt.
  Heleen Ritskes
 • 8
  Uitstekende service! Via DR makelaardij ons nieuwe huis gekocht wat voldeed aan al onze verwachtingen!
  Anoniem
 • 9
  Fijne directe communicatie.
  Vuijk
 • 8
  Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  Johan
 • 8
  Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
 • 10
  Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  Niels
 • 9
  Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  Rik
 • 10
  Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  Ralph
 • 8
  Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  Jeroen Cazant
 • 9
  We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  Monique

DR Makelaardij blogt