DR Makelaardij

Koophuis IJmuiden

Koophuizen in IJmuiden; breed aanbod en persoonlijke service

Ben jij je aan het oriënteren op de koophuizen in IJmuiden omdat je van plan bent om een woning te kopen? Dan heb je ongetwijfeld al gemerkt dat er een bijzonder breed aanbod is met uiteenlopen prijzen. Het verstandigste is om eerst bij jezelf na te gaan wat je nodig hebt. Niet alleen nu. Kijk vooral naar de komende jaren, zodat je niet binnen korte tijd weer op zoek moet. Heb je bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding op de planning staan, dan heb je een koophuis in IJmuiden nodig waar je ook een kinderkamer kunt maken. En kinderopvang plus een basisschool in de buurt zijn dan een plus, net als een tuintje achter het huis.

Als vastgoedmakelaars in IJmuiden en omstreken weten we precies waar we op moeten letten wanneer we jouw wensen en budget gaan vertalen naar een concreet voorstel met het aanbod aan koophuizen in IJmuiden. Daarmee zorgen we er niet alleen voor dat jij de woning kunt vinden die jij nodig hebt, we zorgen er ook voor dat het traject aanzienlijk sneller verloopt en leuker is. Zo zorgen we bijvoorbeeld altijd voor een vast contactpersoon, zodat je altijd weet wie je kunt bellen wanneer je vragen hebt of een update wilt.

Koophuizen in IJmuiden zoeken? Dan begin je bij ons!

We weten dat het zoeken naar koophuizen in IJmuiden lastig kan zijn. Het vinden, vergelijken en kopen van vastgoed is dan ook echt geen kleine stap. Als makelaar staan wij klaar om je met raad en daad te helpen. Niet alleen door ons aanbod op de website, maar ook door onze persoonlijke begeleiding en advies op maat. Zo kun je van ons altijd een neutrale blik verwachten, met een kritische houding ten opzichte van de woning die je op het oog hebt. Op die manier weet je zeker dat het koophuis ook daadwerkelijk aan al jouw eisen voldoet en dat je niet je emoties de overhand laat nemen (wat vaker gebeurt dan je denkt).

Let er overigens wel op dat het aanbod op de website vaak niet het complete aanbod is dat wij op het moment hebben. Soms zijn bepaalde koophuizen in IJmuiden simpelweg nog niet op de website geplaatst. In andere gevallen maken we gebruik van de database van andere NVM-kantoren, om zo een koopwoning te kunnen vinden die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Dat betekent dat je altijd contact met ons op kunt nemen wanneer je niet kunt vinden wat je zoekt. Of wanneer je gewoon graag wilt dat we direct al met je meekijken naar de mogelijkheden en opties, om het zo nog makkelijker te maken om te vinden wat jij zoekt. Zo kun je bij ons niet alleen rekenen op het beste aanbod aan koopwoningen in IJmuiden; je kunt ook altijd rekenen op de beste service en hulp op maat. Wij staan voor je klaar wanneer jij op zoek bent naar een woning, of je graag wat meer informatie wilt over de mogelijkheden om daarna een keuze te maken.

Wanneer gaan wij voor jou aan de slag?

Het aanbod aan koophuizen in IJmuiden is breed en wanneer je weet waar je moet kijken, dan zijn er meer dan genoeg opties zodat je de woning kunt vinden die bij jou past. Kijk vooral eens naar het brede aanbod bij ons op de website, of neem vandaag nog contact met ons op zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen met advies op maat; en samen een kijkje kunnen nemen in het aanbod bij ons op de website.

Klantenervaring

 • Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  01-11-2022
  Woning verkocht tot volle tevredenheid
 • Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
  01-11-2022
  Gewoon erg tevreden
 • Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  28-10-2022
  Met Dimitri als makelaar, verloopt alles vlekkeloos!
 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!

Bel mij

  Koophuis IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl