Koophuis IJmuiden

Koophuizen in IJmuiden; breed aanbod en persoonlijke service

Ben jij je aan het oriënteren op de koophuizen in IJmuiden omdat je van plan bent om een woning te kopen? Dan heb je ongetwijfeld al gemerkt dat er een bijzonder breed aanbod is met uiteenlopen prijzen. Het verstandigste is om eerst bij jezelf na te gaan wat je nodig hebt. Niet alleen nu. Kijk vooral naar de komende jaren, zodat je niet binnen korte tijd weer op zoek moet. Heb je bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding op de planning staan, dan heb je een koophuis in IJmuiden nodig waar je ook een kinderkamer kunt maken. En kinderopvang plus een basisschool in de buurt zijn dan een plus, net als een tuintje achter het huis. Als vastgoedmakelaars in IJmuiden en omstreken weten we precies waar we op moeten letten wanneer we jouw wensen en budget gaan vertalen naar een concreet voorstel met het aanbod aan koophuizen in IJmuiden. Daarmee zorgen we er niet alleen voor dat jij de woning kunt vinden die jij nodig hebt, we zorgen er ook voor dat het traject aanzienlijk sneller verloopt en leuker is. Zo zorgen we bijvoorbeeld altijd voor een vast contactpersoon, zodat je altijd weet wie je kunt bellen wanneer je vragen hebt of een update wilt.

Koophuizen in IJmuiden zoeken? Dan begin je bij ons!

We weten dat het zoeken naar koophuizen in IJmuiden lastig kan zijn. Het vinden, vergelijken en kopen van vastgoed is dan ook echt geen kleine stap. Als makelaar staan wij klaar om je met raad en daad te helpen. Niet alleen door ons aanbod op de website, maar ook door onze persoonlijke begeleiding en advies op maat. Zo kun je van ons altijd een neutrale blik verwachten, met een kritische houding ten opzichte van de woning die je op het oog hebt. Op die manier weet je zeker dat het koophuis ook daadwerkelijk aan al jouw eisen voldoet en dat je niet je emoties de overhand laat nemen (wat vaker gebeurt dan je denkt). Let er overigens wel op dat het aanbod op de website vaak niet het complete aanbod is dat wij op het moment hebben. Soms zijn bepaalde koophuizen in IJmuiden simpelweg nog niet op de website geplaatst. In andere gevallen maken we gebruik van de database van andere NVM-kantoren, om zo een koopwoning te kunnen vinden die helemaal aansluit bij jouw wensen. Dat betekent dat je altijd contact met ons op kunt nemen wanneer je niet kunt vinden wat je zoekt. Of wanneer je gewoon graag wilt dat we direct al met je meekijken naar de mogelijkheden en opties, om het zo nog makkelijker te maken om te vinden wat jij zoekt. Zo kun je bij ons niet alleen rekenen op het beste aanbod aan koopwoningen in IJmuiden; je kunt ook altijd rekenen op de beste service en hulp op maat. Wij staan voor je klaar wanneer jij op zoek bent naar een woning, of je graag wat meer informatie wilt over de mogelijkheden om daarna een keuze te maken.

Wanneer gaan wij voor jou aan de slag?

Het aanbod aan koophuizen in IJmuiden is breed en wanneer je weet waar je moet kijken, dan zijn er meer dan genoeg opties zodat je de woning kunt vinden die bij jou past. Kijk vooral eens naar het brede aanbod bij ons op de website, of neem vandaag nog contact met ons op zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen met advies op maat; en samen een kijkje kunnen nemen in het aanbod bij ons op de website.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Wil je een huis kopen?

Een huis kopen is niet eenvoudig. Marktprijzen, rechten, wetten, regels, bouwkunde: de makelaars van DR Makelaardij hebben dit perfect in de vingers om jou naar je nieuwe huis te loodsen. Flexibel, transparant en met jouw belang voorop. Want een huis kopen doe je maar een paar keer in je leven. Dat moet foutloos en ontspannen gebeuren.
 

Aankoopmakelaar DR Makelaardij helpt je

DR Makelaardij is er voor jou als je een huis wilt kopen. Wij weten precies waar we op moeten letten bij de aankoop van een huis. Omdat we dit al 30 jaar dagelijks doen, maar ook omdat we heel goed luisteren naar jouw wensen en overwegingen. Zakelijk onderhandelen is een kunst. Wij zoeken alles voor je uit en zorgen dat je jouw droomhuis zorgeloos koopt!

 

Zo gaan we te werk

Wij maken een zoekprofiel en zoeken naar huizen die bij jouw wensen passen. Hebben we het perfecte huis gevonden, dan gaan we samen bezichtigen. Jij voelt het beste aan of dit ook echt jouw nieuwe thuis kan worden. Wij kijken kritisch en met een zakelijk oog naar de potentie en de minpunten van het huis. Zijn er geen verborgen gebreken? Als je na bezichtiging nog steeds overtuigd bent, doen we uitgebreid onderzoek en gaan we onderhandelen. Op het scherpst van de snede natuurlijk en net zo lang tot we een goede prijs zijn overeengekomen.

Ook de afhandeling van de koop, zoals het ondertekenen van de koopovereenkomst, doen we samen. En heb je jouw droomhuis kunnen kopen? Dan komen we na de verhuizing nog even langs om te checken of alles goed is verlopen.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Stappenplan woning aankopen

Adviesgesprek

Bezichtigen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Reviews

 • 9.3
  Dimitri heeft bij het verkopen van ons huis ons uitstekend geadviseerd. Er was altijd goed contact en makkelijke communicatie. Wij vinden dit makelaarskantoor een absolute aanrader. Dimitri bedankt.
  Heleen Ritskes
 • 8
  Uitstekende service! Via DR makelaardij ons nieuwe huis gekocht wat voldeed aan al onze verwachtingen!
  Anoniem
 • 9
  Fijne directe communicatie.
  Vuijk
 • 8
  Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  Johan
 • 8
  Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
 • 10
  Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  Niels
 • 9
  Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  Rik
 • 10
  Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  Ralph
 • 8
  Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  Jeroen Cazant
 • 9
  We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  Monique

DR Makelaardij blogt