Janus Makelaardij

Verkoopbegeleiding

HET VERKOPEN VAN EEN WONING

Woning verkopen

Ben je eigenaar van een woning…? Dan is die woning waarschijnlijk meer waard dan je denkt…! Mocht je niet helemaal tevreden zijn met de woning of bijvoorbeeld naar een andere regio willen verhuizen, dan is die mogelijkheid waarschijnlijk nu dichterbij dan ooit.

  • De huizenprijzen zijn in de afgelopen jaren fors gestegen. Zeker wanneer je woning geheel of gedeeltelijk hypotheekvrij is, levert dat je een mooi voordeel op.
  • De hypotheekrente is juist flink gedaald. Daardoor bestaat de kans dat je op basis van de nieuwe situatie een duurdere woning kunt aanschaffen, terwijl je toch dezelfde maandlasten behoudt. Of dit ook op jouw situatie van toepassing is, bespreken we graag tijdens een persoonlijke kennismaking.

Waarde bepalen
Wanneer je het besluit genomen hebt om je huidige woning te koop te zetten, zul je allereerst de vraagprijs moeten bepalen. Dat is op zich al een hele uitdaging, waarbij we je graag van dienst zijn. Een erkend taxateur maakt een zo nauwkeurig mogelijke schatting van de feitelijke woningwaarde en daarop wordt de vraagprijs gebaseerd.

Uitgebreid netwerk
Zodra de waarde bepaald is, kunnen we de woning voor je in verkoop zetten. En jawel, dan verschijnt het bekende bordje bij je thuis aan de gevel: te koop. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Dankzij ons uitgebreide netwerk wordt de woning op diverse plekken onder de aandacht van potentiële kopers gebracht. Het is immers de bedoeling om zo snel mogelijk een gegadigde te vinden.

Bezichtigingen
Een vast onderdeel van de verkoopprocedure is het organiseren van bezichtigingen. Ook hierin begeleiden we je van het begin tot het eind. Je vaste contactpersoon is zelf bij de bezichtiging aanwezig, zodat de lijnen kort blijven en de deal snel gesloten kan worden. Het gaat er uiteindelijk om dat de verkoop succesvol verloopt en dat kun je gerust aan ons overlaten!

0255-54 75 77
login Move.nl