Winkelruimte IJmuiden

Winkelruimte in IJmuiden; breed aanbod, scherpe prijzen

Ben jij op zoek naar een winkelruimte in IJmuiden en wil je graag zo snel mogelijk een geschikte ruimte vinden om je winkel te draaien, en ben je daarnaast ook nog gebonden aan een budget? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Als makelaar weten wij precies wat er speelt en wat er op de markt aangeboden wordt op dit moment. Daarnaast kun je er gerust op rekenen dat wij met ons netwerk van partners graag verder kijken dan het aanbod dat je online kunt vinden.

Het vinden van de perfecte winkelruimte in IJmuiden is de beste start voor je onderneming. Of de voortzetting uiteraard wanneer je op zoek bent naar een nieuwe locatie voor je bestaande winkel. Aangezien wij bijzonder veel samenwerken met ondernemers, weten we heel goed dat de wensen en eisen van jou als ondernemer bijzonder belangrijk zijn. We kijken daarom graag met je mee naar wat er mogelijk is binnen jouw budget. Uiteraard kijken we ook graag samen met je verder. Soms is iets meer budget namelijk letterlijk alles wat je nodig hebt om je droomlocatie te kunnen vinden. Of je kiest natuurlijk voor het huren van een winkelruimte in IJmuiden, wat voor veel bedrijven een geschikte oplossing is.

Wat is de perfecte winkelruimte in IJmuiden voor jou?

Wanneer het gaat om de perfecte winkelruimte in IJmuiden, dan gaat het al snel om persoonlijke voorkeur en de aard van je bedrijf. Sommige winkels hebben voor heel veel ruimte nodig en willen daarom goedkoop huren per vierkante meter. Andere winkels moeten vooral op een perfecte locatie zitten, omdat zij gericht zijn op een flink aantal bezoekers om zo aan hun omzet te kunnen komen.

Bereikbaarheid, winkeloppervlak, de grootte van de opslag (magazijnen), mogelijke faciliteiten en de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan de winkel; het is een kleine greep uit de aspecten die belangrijk kunnen zijn voor jouw winkelruimte in IJmuiden.

Weet je al wat je wilt of wil je eens met ons aan tafel zitten om te kijken of we samen een droomlocatie kunnen schetsen, zodat het makkelijker wordt om de beste optie te vinden voor jouw bedrijf? Dan neem je contact met ons op zodat we samen met een kopje koffie kunnen kijken naar wat wij voor jou kunnen betekenen.

Waarom kies je voor ons wanneer je een winkelruimte zoekt in IJmuiden?

Het vinden van een geschikte winkelruimte is lang niet altijd even eenvoudig. Dat is waarom wij werk gemaakt hebben van een breed aanbod. Naast dat brede aanbod hebben we vooral de nadruk liggen op goede service. Zo kun je bij ons altijd rekenen op een vast contactpersoon, waar je altijd terecht kunt wanneer je vragen hebt of je zoekopdracht aan wilt passen.

Ook werken we samen met partners, die een eigen aanbod hebben waar wij in kunnen kijken om te zien of er een winkelruimte in IJmuiden bij staat die geschikt is voor jou. Op die manier zorgen we er altijd voor dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt en vind wat je zoekt. Ongeacht of het gaat om het huren of kopen van een winkelruimte, ander bedrijfspand of een woning; wij zijn jouw partner.

Wanneer gaan we samen aan de slag?

Ben jij op zoek naar de juiste winkelruimte in IJmuiden voor jouw bedrijf? Neem dan eens contact met ons op, of kijk naar het aanbod bij ons op de website zodat je een goed beeld hebt van de mogelijkheden. Wij staan klaar om je verder te helpen met advies op maat, zodat je bij ons altijd zo makkelijk en snel mogelijk slaagt.

Klantenervaring

 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!
 • Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  03-10-2022
  Een fijne en flexibele makelaar!
 • We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  03-10-2022
  Professioneel bedrijf, heel tevreden over de samenwerking
 • Zij geven de juiste aandacht, de juiste strategie en goede service. Een leuk klein makelaarskantoor.
  20-03-2022
  Kennemerlaan 62

Bel mij

  Winkelruimte IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl