Janus Makelaardij

Woning kopen IJmuiden

Woning kopen IJmuiden: breed aanbod en persoonlijke service

Een woning kopen in IJmuiden, het klink zo gemakkelijk. In werkelijkheid vergt het proces dat woning kopen in IJmuiden heet best veel. Het vraagt stressbestendigheid, geduld, ervaring en vooral expertise. Als geen ander is Janus Makelaardij in staat u te ontzorgen bij het aankoopproces. U werkt dan samen met een bevlogen en zeer betrokken makelaar, die zowel de regio als de woningmarkt in IJmuiden en omgeving als de bekende broekzak kent.

Woning kopen in IJmuiden

U hebt uw droomwoning al gevonden? Of moet u nog op zoek? In beide gevallen is het goed eens een bezoek te brengen aan Janus Makelaardij. Mocht u al weten wat uw nieuwe woning moet worden, dan kan de makelaar u ontzorgen en voor u de onderhandelingen voeren en voor de afwikkeling van de aankoop zorgen. Hebt u nog niets kunnen vinden? Ook dan kan de makelaar in Muiden meteen voor u aan de slag, onder meer door het benutten van het brede netwerk slagen zij er vaak is wél een huis te vinden die aansluit bij uw wensen. Ongeacht in welke fase van een aan- of verkoopproces u ook zit, op Janus Makelaardij doet u nooit tevergeefs een beroep.

Woning kopen IJmuiden makelaar

Een woning kopen in IJmuiden, makelaar Janus weet wat het door u gewenste huis waard is en zal er alles aan doen om het huis voor u zo goedkoop mogelijk in handen te krijgen. Als verkoopmakelaar daarentegen zal het er altijd voor zorgen dat u een reële prijs voor uw woning krijgt. Is woning kopen IJmuiden iets wat hoog op je prioriteitenlijstje staat? Laat Janus Makelaardij een gratis waardebepaling uitvoeren van uw huidige woning. Zo krijgt u meteen in beeld wat de mogelijkheden zijn als het gaat om de verkoop van uw huis en kunt u samen met Janus makelaardij een volgende stap zetten.

Klantenervaring

 • Zij geven de juiste aandacht, de juiste strategie en goede service. Een leuk klein makelaarskantoor.
  20-03-2022
  Kennemerlaan 62
 • Zeer kundige makelaar, iemand met erg veel ervaring, dat gaf meteen vertrouwen. Contact met kantoor was ook prima geregeld. Goede prijsafspraak gemaakt.
  14-03-2022
  Hyacinthenlaan 4
 • Heel erg fijn om samen te werken met Dimitri en Cathy! Super leuke mensen met kennis van zaken en een hoop plezier in hun werk. Een aanrader dus ;).
  10-01-2022
  Een aanrader
 • Fijne persoonlijke hulp met duidelijke communicatie
  20-12-2021
  Fijn geholpen tijdens onze lange zoektocht!
 • Een heel fijn en klein team die goed bereikbaar zijn en klaar voor je staan!
  07-10-2021
  Hele fijne mensen die echt naar je luisteren.

Bel mij

  Woning kopen IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl