DR Makelaardij

Woning kopen IJmuiden

Woning kopen IJmuiden: breed aanbod en persoonlijke service

Een woning kopen in IJmuiden, het klink zo gemakkelijk. In werkelijkheid vergt het proces dat woning kopen in IJmuiden heet best veel. Het vraagt stressbestendigheid, geduld, ervaring en vooral expertise. Als geen ander is DR Makelaardij in staat u te ontzorgen bij het aankoopproces. U werkt dan samen met een bevlogen en zeer betrokken makelaar, die zowel de regio als de woningmarkt in IJmuiden en omgeving als de bekende broekzak kent.

Woning kopen in IJmuiden

U hebt uw droomwoning al gevonden? Of moet u nog op zoek? In beide gevallen is het goed eens een bezoek te brengen aan DR Makelaardij. Mocht u al weten wat uw nieuwe woning moet worden, dan kan de makelaar u ontzorgen en voor u de onderhandelingen voeren en voor de afwikkeling van de aankoop zorgen. Hebt u nog niets kunnen vinden? Ook dan kan de makelaar in Muiden meteen voor u aan de slag, onder meer door het benutten van het brede netwerk slagen zij er vaak is wél een huis te vinden die aansluit bij uw wensen. Ongeacht in welke fase van een aan- of verkoopproces u ook zit, op DR Makelaardij doet u nooit tevergeefs een beroep.

Woning kopen IJmuiden makelaar

Een woning kopen in IJmuiden, makelaar DR weet wat het door u gewenste huis waard is en zal er alles aan doen om het huis voor u zo goedkoop mogelijk in handen te krijgen. Als verkoopmakelaar daarentegen zal het er altijd voor zorgen dat u een reële prijs voor uw woning krijgt. Is woning kopen IJmuiden iets wat hoog op je prioriteitenlijstje staat? Laat DR Makelaardij een gratis waardebepaling uitvoeren van uw huidige woning. Zo krijgt u meteen in beeld wat de mogelijkheden zijn als het gaat om de verkoop van uw huis en kunt u samen met DR makelaardij een volgende stap zetten.

Klantenervaring

 • Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  01-11-2022
  Woning verkocht tot volle tevredenheid
 • Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
  01-11-2022
  Gewoon erg tevreden
 • Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  28-10-2022
  Met Dimitri als makelaar, verloopt alles vlekkeloos!
 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!

Bel mij

  Woning kopen IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl