DR Makelaardij

Makelaar Beverwijk

Bent u opzoek naar een
Makelaar in Beverwijk?

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare makelaar in Beverwijk en omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een team van ervaren en enthousiaste makelaars die u graag helpen bij het vinden of verkopen van uw woning in Beverwijk.

 

Diensten als Makelaar in Beverwijk

Deze onder meer het begeleiden van de aankoop en verkoop van woningen, het taxeren van onroerend goed en het verstrekken van advies over vastgoedbeheer. Wij hebben een uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in Beverwijk en omgeving en werken hard om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste service en resultaten krijgen.

 

Samenwerking Makelaar Beverwijk

Wanneer u met ons samenwerkt als uw makelaar in Beverwijk, kunt u er zeker van zijn dat u de beste kansen hebt om uw droomhuis te vinden of uw huidige woning tegen de beste prijs te verkopen. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en doelen te begrijpen, en passen onze diensten dienovereenkomstig aan.

 

Als u op zoek bent naar een huis in Beverwijk, dan helpen wij u graag bij het vinden van de juiste woning die aan uw specifieke eisen voldoet. Onze uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt stelt ons in staat om huizen te vinden die aan uw wensen voldoen en binnen uw budget passen. Wij zullen u begeleiden door het hele proces, van het vinden van de juiste woning tot het afronden van de transactie.

Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke beslissing is, en we zorgen ervoor dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van de voortgang van hun transactie. Onze makelaars zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven, en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze dienstverlening.

 

Contact opnemen

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare makelaar in Beverwijk, dan zijn wij de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het vinden of verkopen van uw woning in Beverwijk en omgeving.

Klantenervaring

 • Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  01-11-2022
  Woning verkocht tot volle tevredenheid
 • Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
  01-11-2022
  Gewoon erg tevreden
 • Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  28-10-2022
  Met Dimitri als makelaar, verloopt alles vlekkeloos!
 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!
0255-54 75 77
login Move.nl