Makelaar Beverwijk

Bent u opzoek naar een Makelaar in Beverwijk?

Op zoek naar een betrouwbare makelaar in Beverwijk? U bent bij ons aan het juiste adres. Ons ervaren en enthousiaste team van makelaars staat klaar om u te assisteren bij zowel het vinden als verkopen van uw woning in Beverwijk en omliggende gebieden.

 

Onze Diensten als Makelaar in Beverwijk

Wij bieden diverse diensten aan, waaronder begeleiding bij aan- en verkoop van woningen, onroerend goed taxaties en deskundig advies over vastgoedbeheer. Met diepgaande kennis van de Beverwijkse vastgoedmarkt streven wij naar de beste resultaten en service voor onze klanten.

 

Samenwerking met Ons als makelaar Beverwijk

Samenwerken met ons als uw makelaar in Beverwijk betekent optimale kansen om uw droomhuis te vinden of uw huidige woning tegen de beste prijs te verkopen. Wij luisteren nauwlettend naar uw wensen en doelen, en passen onze diensten daarop aan. Zoekt u een woning in Beverwijk? Onze lokale expertise stelt ons in staat om huizen te vinden die perfect aansluiten bij uw voorkeuren en budget. Van begin tot eind begeleiden wij u door het gehele proces, inclusief transactieafwikkeling. Wij begrijpen dat woningtransacties grote beslissingen zijn, daarom houden we u voortdurend op de hoogte van de voortgang. Onze makelaars zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en waardevol advies te verstrekken. Ons doel is uw tevredenheid met onze dienstverlening te waarborgen.

 

Betrouwbare Taxatie in Beverwijk

Een professionele en nauwkeurige taxatie is van onschatbare waarde bij vastgoedtransacties in Beverwijk. Onze ervaren taxateurs zijn vertrouwd met de unieke dynamiek van de lokale vastgoedmarkt en leveren gedegen taxatierapporten die dienen als betrouwbare leidraad. Of het nu gaat om het bepalen van de marktwaarde voor verkoop, aankoop, financiering of andere juridische doeleinden, onze taxatie-experts zorgen voor een grondige analyse. Met oog voor detail en diepgaande kennis zorgen wij voor een eerlijke en deskundige taxatie in Beverwijk, die essentieel is voor weloverwogen beslissingen in de vastgoedwereld.

 

Contacteer ons als uw makelaar in Beverwijk

Voor een professionele en betrouwbare makelaar Beverwijk bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen bijstaan bij het vinden of verkopen van uw woning in Beverwijk en omgeving. Samen verwezenlijken we uw vastgoeddromen.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Wil je een huis kopen?

Een huis kopen is niet eenvoudig. Marktprijzen, rechten, wetten, regels, bouwkunde: de makelaars van DR Makelaardij hebben dit perfect in de vingers om jou naar je nieuwe huis te loodsen. Flexibel, transparant en met jouw belang voorop. Want een huis kopen doe je maar een paar keer in je leven. Dat moet foutloos en ontspannen gebeuren.
 

Aankoopmakelaar DR Makelaardij helpt je

DR Makelaardij is er voor jou als je een huis wilt kopen. Wij weten precies waar we op moeten letten bij de aankoop van een huis. Omdat we dit al 30 jaar dagelijks doen, maar ook omdat we heel goed luisteren naar jouw wensen en overwegingen. Zakelijk onderhandelen is een kunst. Wij zoeken alles voor je uit en zorgen dat je jouw droomhuis zorgeloos koopt!

 

Zo gaan we te werk

Wij maken een zoekprofiel en zoeken naar huizen die bij jouw wensen passen. Hebben we het perfecte huis gevonden, dan gaan we samen bezichtigen. Jij voelt het beste aan of dit ook echt jouw nieuwe thuis kan worden. Wij kijken kritisch en met een zakelijk oog naar de potentie en de minpunten van het huis. Zijn er geen verborgen gebreken? Als je na bezichtiging nog steeds overtuigd bent, doen we uitgebreid onderzoek en gaan we onderhandelen. Op het scherpst van de snede natuurlijk en net zo lang tot we een goede prijs zijn overeengekomen.

Ook de afhandeling van de koop, zoals het ondertekenen van de koopovereenkomst, doen we samen. En heb je jouw droomhuis kunnen kopen? Dan komen we na de verhuizing nog even langs om te checken of alles goed is verlopen.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Stappenplan woning aankopen

Adviesgesprek

Bezichtigen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Reviews

 • 8
  Uitstekende service! Via DR makelaardij ons nieuwe huis gekocht wat voldeed aan al onze verwachtingen!
  Anoniem
 • 9
  Fijne directe communicatie.
  Vuijk
 • 8
  Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  Johan
 • 8
  Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
 • 10
  Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  Niels
 • 9
  Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  Rik
 • 10
  Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  Ralph
 • 8
  Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  Jeroen Cazant
 • 9
  We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  Monique
 • 8.5
  Zij geven de juiste aandacht, de juiste strategie en goede service. Een leuk klein makelaarskantoor.
  Een funda gebruiker