DR Makelaardij

Makelaar Santpoort-Zuid

Makelaar Santpoort-Zuid; daar ben jij in goede handen

Ben jij op zoek naar een goede makelaar in Santpoort-Zuid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een veelzijdige makelaar en hebben goede service hoog in het vaandel staan. Wij hebben de expertise, kennis én de ervaring waarmee we jouw zoektocht aanzienlijk makkelijker en sneller kunnen maken. Ongeacht of je op zoek bent naar een woning, een bedrijfspand of bouwgrond, of dat je juist eigenaar bent en op zoek bent naar een koper, zodat jij verder kunt.

Als makelaar in Santpoort-Zuid hebben we tal van klanten door de jaren heen mogen helpen. Met onze geschiedenis, onze grote naam en het brede netwerk waarmee we samenwerken, kunnen we altijd meer betekenen. En dat is in jouw voordeel. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je vandaag al kennismaken met ons om zo de opties eens rustig door te nemen en te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Dan neem je gewoon vandaag al vrijblijvend contact met ons op, zodat we je direct persoonlijk verder kunnen helpen. Wil je je eerst eens rustig oriënteren, dan kijk je gewoon op de website rond, waar je veel extra informatie vindt.

Wanneer schakel je de makelaar in Santpoort-Zuid in?

Er zijn veel situaties waarin je ons als makelaar in Santpoort-Zuid in kunt schakelen. Je kunt denken aan het verkopen van je woning of bedrijfspand. Dit kun je zelf doen, de tussenkomst van een makelaar is niet noodzakelijk, maar reken er gerust op dat het traject mét ons aanzienlijk spoediger verloopt en we een betere prijs kunnen krijgen voor jouw vastgoed. Ook zorgen we ervoor dat er niets over het hoofd gezien wordt en ook dat is een bijzonder prettig idee.

Wil je juist kopen? Ook dan maken wij het verschil. We hebben een brede database met een uiteenlopend aanbod. Bij ons kun je terecht voor winkelpanden, woningen, bouwgrond, en ook huren hoort uiteraard gewoon bij de opties die je bij ons vindt. We weten dat het lastig is om te vinden wat je zoekt, zeker wanneer je wensen en budget nog niet helemaal vaststaan. Laat ons daarom van tevoren weten wat je zoekt, zodat wij alvast een kijkje kunnen nemen en een selectie kunnen maken. Op die manier krijg je direct de objecten te zien die mogelijk interessant voor jou. Op die manier maken wij het als makelaar in Santpoort-Zuid makkelijker voor onze klanten. Je ziet meer interessante opties én we zorgen ervoor dat er snel geschakeld kan worden. Praktisch, want zo wordt het uiteraard ook een stuk leuker voor je.

Klantenervaring

 • Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  01-11-2022
  Woning verkocht tot volle tevredenheid
 • Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
  01-11-2022
  Gewoon erg tevreden
 • Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  28-10-2022
  Met Dimitri als makelaar, verloopt alles vlekkeloos!
 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!

Makkelijker met de makelaar in Santpoort-Zuid

Vastgoed en bouwgrond kopen en verkopen, huren en verhuren, het is allemaal niet echt makkelijk. Je zit met bepaalde regels, het gaat vaak om grote bedragen en het aanbod is meestal groot, waardoor het lastiger wordt om te vinden wat je zoekt. Zeker wanneer er kapers op de markt zijn. Met ons als jouw makelaar in Santpoort-Zuid weet je zeker dat het traject aanzienlijk makkelijker wordt. Wij weten wat er moet gebeuren en welke beslissingen genomen moeten worden. Dat geeft jouw rust en zorgt ervoor dat de kans op een geslaagd (ver)kooptraject een stuk groter wordt.

Wanneer gaan we eens kennismaken?

Ben jij benieuwd naar wat wij als makelaar in Santpoort-Zuid voor je kunnen doen? Neem dan vooral eens contact met ons op. We kijken graag naar de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Op die manier kunnen we direct eens kijken naar wat jij precies zoekt of aan wilt bieden.

Bel mij

  Makelaar Santpoort-Zuid
  0255-54 75 77
  login Move.nl