Makelaar Santpoort-Zuid

Makelaar Santpoort-Zuid; daar ben jij in goede handen

Ben jij op zoek naar een goede makelaar in Santpoort-Zuid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een veelzijdige makelaar en hebben goede service hoog in het vaandel staan. Wij hebben de expertise, kennis én de ervaring waarmee we jouw zoektocht aanzienlijk makkelijker en sneller kunnen maken. Ongeacht of je op zoek bent naar een woning, een bedrijfspand of bouwgrond, of dat je juist eigenaar bent en op zoek bent naar een koper, zodat jij verder kunt. Als makelaar in Santpoort-Zuid hebben we tal van klanten door de jaren heen mogen helpen. Met onze geschiedenis, onze grote naam en het brede netwerk waarmee we samenwerken, kunnen we altijd meer betekenen. En dat is in jouw voordeel. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je vandaag al kennismaken met ons om zo de opties eens rustig door te nemen en te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Dan neem je gewoon vandaag al vrijblijvend contact met ons op, zodat we je direct persoonlijk verder kunnen helpen. Wil je je eerst eens rustig oriënteren, dan kijk je gewoon op de website rond, waar je veel extra informatie vindt.

Wanneer schakel je de makelaar in Santpoort-Zuid in?

Er zijn veel situaties waarin je ons als makelaar in Santpoort-Zuid in kunt schakelen. Je kunt denken aan het verkopen van je woning of bedrijfspand. Dit kun je zelf doen, de tussenkomst van een makelaar is niet noodzakelijk, maar reken er gerust op dat het traject mét ons aanzienlijk spoediger verloopt en we een betere prijs kunnen krijgen voor jouw vastgoed. Ook zorgen we ervoor dat er niets over het hoofd gezien wordt en ook dat is een bijzonder prettig idee. Wil je juist kopen? Ook dan maken wij het verschil. We hebben een brede database met een uiteenlopend aanbod. Bij ons kun je terecht voor winkelpanden, woningen, bouwgrond, en ook huren hoort uiteraard gewoon bij de opties die je bij ons vindt. We weten dat het lastig is om te vinden wat je zoekt, zeker wanneer je wensen en budget nog niet helemaal vaststaan. Laat ons daarom van tevoren weten wat je zoekt, zodat wij alvast een kijkje kunnen nemen en een selectie kunnen maken. Op die manier krijg je direct de objecten te zien die mogelijk interessant voor jou. Op die manier maken wij het als makelaar in Santpoort-Zuid makkelijker voor onze klanten. Je ziet meer interessante opties én we zorgen ervoor dat er snel geschakeld kan worden. Praktisch, want zo wordt het uiteraard ook een stuk leuker voor je.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Wil je een huis kopen?

Een huis kopen is niet eenvoudig. Marktprijzen, rechten, wetten, regels, bouwkunde: de makelaars van DR Makelaardij hebben dit perfect in de vingers om jou naar je nieuwe huis te loodsen. Flexibel, transparant en met jouw belang voorop. Want een huis kopen doe je maar een paar keer in je leven. Dat moet foutloos en ontspannen gebeuren.
 

Aankoopmakelaar DR Makelaardij helpt je

DR Makelaardij is er voor jou als je een huis wilt kopen. Wij weten precies waar we op moeten letten bij de aankoop van een huis. Omdat we dit al 30 jaar dagelijks doen, maar ook omdat we heel goed luisteren naar jouw wensen en overwegingen. Zakelijk onderhandelen is een kunst. Wij zoeken alles voor je uit en zorgen dat je jouw droomhuis zorgeloos koopt!

 

Zo gaan we te werk

Wij maken een zoekprofiel en zoeken naar huizen die bij jouw wensen passen. Hebben we het perfecte huis gevonden, dan gaan we samen bezichtigen. Jij voelt het beste aan of dit ook echt jouw nieuwe thuis kan worden. Wij kijken kritisch en met een zakelijk oog naar de potentie en de minpunten van het huis. Zijn er geen verborgen gebreken? Als je na bezichtiging nog steeds overtuigd bent, doen we uitgebreid onderzoek en gaan we onderhandelen. Op het scherpst van de snede natuurlijk en net zo lang tot we een goede prijs zijn overeengekomen.

Ook de afhandeling van de koop, zoals het ondertekenen van de koopovereenkomst, doen we samen. En heb je jouw droomhuis kunnen kopen? Dan komen we na de verhuizing nog even langs om te checken of alles goed is verlopen.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Stappenplan woning aankopen

Adviesgesprek

Bezichtigen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Reviews

 • 8
  Uitstekende service! Via DR makelaardij ons nieuwe huis gekocht wat voldeed aan al onze verwachtingen!
  Anoniem
 • 9
  Fijne directe communicatie.
  Vuijk
 • 8
  Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  Johan
 • 8
  Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
 • 10
  Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  Niels
 • 9
  Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  Rik
 • 10
  Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  Ralph
 • 8
  Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  Jeroen Cazant
 • 9
  We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  Monique
 • 8.5
  Zij geven de juiste aandacht, de juiste strategie en goede service. Een leuk klein makelaarskantoor.
  Een funda gebruiker

DR Makelaardij blogt