Janus Makelaardij

Makelaar Santpoort-Zuid

Makelaar Santpoort-Zuid; daar ben jij in goede handen

Ben jij op zoek naar een goede makelaar in Santpoort-Zuid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een veelzijdige makelaar en hebben goede service hoog in het vaandel staan. Wij hebben de expertise, kennis én de ervaring waarmee we jouw zoektocht aanzienlijk makkelijker en sneller kunnen maken. Ongeacht of je op zoek bent naar een woning, een bedrijfspand of bouwgrond, of dat je juist eigenaar bent en op zoek bent naar een koper, zodat jij verder kunt.

Als makelaar in Santpoort-Zuid hebben we tal van klanten door de jaren heen mogen helpen. Met onze geschiedenis, onze grote naam en het brede netwerk waarmee we samenwerken, kunnen we altijd meer betekenen. En dat is in jouw voordeel. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je vandaag al kennismaken met ons om zo de opties eens rustig door te nemen en te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Dan neem je gewoon vandaag al vrijblijvend contact met ons op, zodat we je direct persoonlijk verder kunnen helpen. Wil je je eerst eens rustig oriënteren, dan kijk je gewoon op de website rond, waar je veel extra informatie vindt.

Wanneer schakel je de makelaar in Santpoort-Zuid in?

Er zijn veel situaties waarin je ons als makelaar in Santpoort-Zuid in kunt schakelen. Je kunt denken aan het verkopen van je woning of bedrijfspand. Dit kun je zelf doen, de tussenkomst van een makelaar is niet noodzakelijk, maar reken er gerust op dat het traject mét ons aanzienlijk spoediger verloopt en we een betere prijs kunnen krijgen voor jouw vastgoed. Ook zorgen we ervoor dat er niets over het hoofd gezien wordt en ook dat is een bijzonder prettig idee.

Wil je juist kopen? Ook dan maken wij het verschil. We hebben een brede database met een uiteenlopend aanbod. Bij ons kun je terecht voor winkelpanden, woningen, bouwgrond, en ook huren hoort uiteraard gewoon bij de opties die je bij ons vindt. We weten dat het lastig is om te vinden wat je zoekt, zeker wanneer je wensen en budget nog niet helemaal vaststaan. Laat ons daarom van tevoren weten wat je zoekt, zodat wij alvast een kijkje kunnen nemen en een selectie kunnen maken. Op die manier krijg je direct de objecten te zien die mogelijk interessant voor jou. Op die manier maken wij het als makelaar in Santpoort-Zuid makkelijker voor onze klanten. Je ziet meer interessante opties én we zorgen ervoor dat er snel geschakeld kan worden. Praktisch, want zo wordt het uiteraard ook een stuk leuker voor je.

Klantenervaring

 • Een heel fijn en klein team die goed bereikbaar zijn en klaar voor je staan!
  07-10-2021
  Hele fijne mensen die echt naar je luisteren.
 • Deskundige makelaardij met korte lijnen, goed bereikbaar team en veel kennis van de speciale lokale IJmuidense markt. Ik heb mijn 'bijzondere' woning op een nette manier kunnen verkopen!
  28-09-2021
  Kanaalstraat 37 RD
 • ok
  21-04-2021
  goed vriendelijk en duidelijk en een snelle behandeling
 • Ik was direct enthousiast over een huis, mijn partner had een tweede bezichtiging nodig. Dit maakte Dimitri mogelijk. Hij vertelde zelf een en ander, beantwoordde onze vragen en gaf ons ook gelegenheid om zelf even rustig door het huis te gaan. Kortom, een prima ervaring,
  14-01-2021
  Een prettige rondleiding en heldere uitleg over de procedure
 • Dit was het tweede contact, eerste keer was bij aankoop van mijn huis. Toen was het contact al zo fijn dat het voor mij duidelijk was dat ik, bij verkoop, hen opnieuw zou benaderen. Open, eerlijk, helder en persoonlijk. Top mensen.
  12-01-2021
  Van Galenstraat 2 A

Makkelijker met de makelaar in Santpoort-Zuid

Vastgoed en bouwgrond kopen en verkopen, huren en verhuren, het is allemaal niet echt makkelijk. Je zit met bepaalde regels, het gaat vaak om grote bedragen en het aanbod is meestal groot, waardoor het lastiger wordt om te vinden wat je zoekt. Zeker wanneer er kapers op de markt zijn. Met ons als jouw makelaar in Santpoort-Zuid weet je zeker dat het traject aanzienlijk makkelijker wordt. Wij weten wat er moet gebeuren en welke beslissingen genomen moeten worden. Dat geeft jouw rust en zorgt ervoor dat de kans op een geslaagd (ver)kooptraject een stuk groter wordt.

Wanneer gaan we eens kennismaken?

Ben jij benieuwd naar wat wij als makelaar in Santpoort-Zuid voor je kunnen doen? Neem dan vooral eens contact met ons op. We kijken graag naar de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Op die manier kunnen we direct eens kijken naar wat jij precies zoekt of aan wilt bieden.

Bel mij

Makelaar Santpoort-Zuid
0255-54 75 77
login Move.nl