DR Makelaardij

Makelaar Velsen-Zuid

Makelaar in Velsen-Zuid; altijd de beste service en een breed aanbod

Als makelaar in Velsen-Zuid zijn we dagelijks actief op de vastgoedmarkt in de regio. Een markt die altijd in beweging is en waarbij de vraag met regelmaat groter is dan het aanbod. Als experts op huizenmarkt in Velsen en omstreken, weten we altijd hoe we het beste voor elkaar kunnen krijgen voor onze klanten. Ongeacht of het gaat om het kopen of verkopen van vastgoed, of dat het gaat om huren of zelfs de verkoop en aankoop van percelen. Wanneer wij zeggen dat wij als makelaar in Velsen-Zuid experts zijn op deze markt, dan bedoelen we ook echt experts.

Bij ons profiteer je van een breed aanbod aan percelen, woningen en bedrijfspanden. Dat brede aanbod is overigens vaak veel breder dan het aanbod op de website. De kans bestaat dat we jouw droompand gewoon in ons aanbod hebben, maar dat deze nog niet online staat. Of dat deze te koop staat bij een van de NVM-kantoren waarmee we samenwerken om onze klanten nog beter te kunnen helpen. Kun je niet vinden wat je zoekt, dan raden we je sterk aan om gewoon eens contact met ons op te nemen, zodat we eens kennis met elkaar kunnen maken of direct kijken naar de beschikbare panden en percelen in ons aanbod.

Waarom kies je voor de makelaar in Velsen-Zuid?

Wanneer je op zoek bent naar vastgoed in Velsen en omstreken, wilt huren of zelfs op zoek bent naar bouwgrond, dan kun je ervoor kiezen om zelf op zoek te gaan. Zelf zoeken naar de beste panden en percelen is niet onmogelijk. Sterker nog, met het internet is het tegenwoordig prima mogelijk om zelf op zoek te gaan.

Het risico bestaat echter dat je niet kunt vinden wat je zoekt. Of dat je juist zoveel vindt dat de moed je in de schoenen zakt. Als ervaren en gedreven makelaar in Velsen-Zuid zorgen wij ervoor we direct aan de slag gaan met de wensen en eisen die je hebt, om vervolgens de mogelijkheden te selecteren die aan de eisen voldoen.

Op die manier wordt het niet alleen veel makkelijker om snel tot de juiste objecten (vastgoed en bouwgrond) te komen, we zorgen er ook voor dat je een gericht aanbod te zien krijgt. Door te werken met onze eigen database en de beschikbare percelen en panden bij andere NVM-kantoren, kunnen we er altijd voor zorgen dat jij vindt wat jij nodig hebt.

En als ik wil verkopen?

Ben je juist op zoek naar een verkoopmakelaar in Velsen-Zuid om te kunnen verkopen? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Ook daarbij zijn het uitgebreide netwerk en het snelle handelen van groot belang voor onze klanten. Wil jij zeker weten dat je service op maat krijgt en dat de makelaar in Velsen-Zuid altijd denkt aan jouw belangen bij de verkoop van een pand of bouwgrond? Dan neem je vandaag nog contact met ons op, zodat we eens samen aan tafel kunnen gaan zitten.

Schakel jij vandaag de makelaar in Velsen-Zuid nog in?

Ben jij op zoek naar een professionele, gedreven en daadkrachtige makelaar in Velsen-Zuid voor de verkoop, aankoop of verhuur van vastgoed of bouwgrond, kijk dan eens rond op de website om te zien wat wij in ons aanbod hebben. Wil je meer weten over de mogelijkheden, eens kennismaken met ons om persoonlijk te praten, of wil je direct je wensen aan ons vertellen zodat wij kunnen kijken wat er beschikbaar is voor jou? Dan neem je gewoon contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder met service op maat waarmee je altijd de koper of het vastgoed vindt dat jij zoekt.

Klantenervaring

 • Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  01-11-2022
  Woning verkocht tot volle tevredenheid
 • Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
  01-11-2022
  Gewoon erg tevreden
 • Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  28-10-2022
  Met Dimitri als makelaar, verloopt alles vlekkeloos!
 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!

Bel mij

  Makelaar Velsen-Zuid
  0255-54 75 77
  login Move.nl