Janus Makelaardij

Makelaar Velsen-Zuid

Makelaar in Velsen-Zuid; altijd de beste service en een breed aanbod

Als makelaar in Velsen-Zuid zijn we dagelijks actief op de vastgoedmarkt in de regio. Een markt die altijd in beweging is en waarbij de vraag met regelmaat groter is dan het aanbod. Als experts op huizenmarkt in Velsen en omstreken, weten we altijd hoe we het beste voor elkaar kunnen krijgen voor onze klanten. Ongeacht of het gaat om het kopen of verkopen van vastgoed, of dat het gaat om huren of zelfs de verkoop en aankoop van percelen. Wanneer wij zeggen dat wij als makelaar in Velsen-Zuid experts zijn op deze markt, dan bedoelen we ook echt experts.

Bij ons profiteer je van een breed aanbod aan percelen, woningen en bedrijfspanden. Dat brede aanbod is overigens vaak veel breder dan het aanbod op de website. De kans bestaat dat we jouw droompand gewoon in ons aanbod hebben, maar dat deze nog niet online staat. Of dat deze te koop staat bij een van de NVM-kantoren waarmee we samenwerken om onze klanten nog beter te kunnen helpen. Kun je niet vinden wat je zoekt, dan raden we je sterk aan om gewoon eens contact met ons op te nemen, zodat we eens kennis met elkaar kunnen maken of direct kijken naar de beschikbare panden en percelen in ons aanbod.

Waarom kies je voor de makelaar in Velsen-Zuid?

Wanneer je op zoek bent naar vastgoed in Velsen en omstreken, wilt huren of zelfs op zoek bent naar bouwgrond, dan kun je ervoor kiezen om zelf op zoek te gaan. Zelf zoeken naar de beste panden en percelen is niet onmogelijk. Sterker nog, met het internet is het tegenwoordig prima mogelijk om zelf op zoek te gaan.

Het risico bestaat echter dat je niet kunt vinden wat je zoekt. Of dat je juist zoveel vindt dat de moed je in de schoenen zakt. Als ervaren en gedreven makelaar in Velsen-Zuid zorgen wij ervoor we direct aan de slag gaan met de wensen en eisen die je hebt, om vervolgens de mogelijkheden te selecteren die aan de eisen voldoen.

Op die manier wordt het niet alleen veel makkelijker om snel tot de juiste objecten (vastgoed en bouwgrond) te komen, we zorgen er ook voor dat je een gericht aanbod te zien krijgt. Door te werken met onze eigen database en de beschikbare percelen en panden bij andere NVM-kantoren, kunnen we er altijd voor zorgen dat jij vindt wat jij nodig hebt.

En als ik wil verkopen?

Ben je juist op zoek naar een verkoopmakelaar in Velsen-Zuid om te kunnen verkopen? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Ook daarbij zijn het uitgebreide netwerk en het snelle handelen van groot belang voor onze klanten. Wil jij zeker weten dat je service op maat krijgt en dat de makelaar in Velsen-Zuid altijd denkt aan jouw belangen bij de verkoop van een pand of bouwgrond? Dan neem je vandaag nog contact met ons op, zodat we eens samen aan tafel kunnen gaan zitten.

Schakel jij vandaag de makelaar in Velsen-Zuid nog in?

Ben jij op zoek naar een professionele, gedreven en daadkrachtige makelaar in Velsen-Zuid voor de verkoop, aankoop of verhuur van vastgoed of bouwgrond, kijk dan eens rond op de website om te zien wat wij in ons aanbod hebben. Wil je meer weten over de mogelijkheden, eens kennismaken met ons om persoonlijk te praten, of wil je direct je wensen aan ons vertellen zodat wij kunnen kijken wat er beschikbaar is voor jou? Dan neem je gewoon contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder met service op maat waarmee je altijd de koper of het vastgoed vindt dat jij zoekt.

Klantenervaring

 • Een heel fijn en klein team die goed bereikbaar zijn en klaar voor je staan!
  07-10-2021
  Hele fijne mensen die echt naar je luisteren.
 • Deskundige makelaardij met korte lijnen, goed bereikbaar team en veel kennis van de speciale lokale IJmuidense markt. Ik heb mijn 'bijzondere' woning op een nette manier kunnen verkopen!
  28-09-2021
  Kanaalstraat 37 RD
 • ok
  21-04-2021
  goed vriendelijk en duidelijk en een snelle behandeling
 • Ik was direct enthousiast over een huis, mijn partner had een tweede bezichtiging nodig. Dit maakte Dimitri mogelijk. Hij vertelde zelf een en ander, beantwoordde onze vragen en gaf ons ook gelegenheid om zelf even rustig door het huis te gaan. Kortom, een prima ervaring,
  14-01-2021
  Een prettige rondleiding en heldere uitleg over de procedure
 • Dit was het tweede contact, eerste keer was bij aankoop van mijn huis. Toen was het contact al zo fijn dat het voor mij duidelijk was dat ik, bij verkoop, hen opnieuw zou benaderen. Open, eerlijk, helder en persoonlijk. Top mensen.
  12-01-2021
  Van Galenstraat 2 A

Bel mij

Makelaar Velsen-Zuid
0255-54 75 77
login Move.nl