Makelaar Driehuis

De makelaar in Driehuis voor kopen en verkopen van vastgoed

Als makelaar in Driehuis zijn we dagelijks actief op de lokale vastgoedmarkt. Het aanbod van woningen en de vraag naar woonruimte staat eigenlijk nooit stil in dit gebied. Ben jij op zoek naar een woning in Driehuis of zoek je juist een koper omdat je je woning wilt verkopen? In die gevallen kun je altijd bij ons terecht. Als ervaren, professionele en gedreven makelaar in Driehuis weten we namelijk precies wat we het beste kunnen doen om jouw aankoop- of verkooptraject optimaal te laten verlopen. Zoek jij een goede makelaar in Driehuis voor de verkoop of aankoop van vastgoed? Wil je graag huren in deze regio of ben je op zoek naar bouwgrond waar je direct op kunt bouwen? Wij helpen je graag persoonlijk verder. Laten we beginnen met een kennismakingsgesprek zodat we direct kunnen bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. We zetten de koffie graag vast voor je klaar.

Wanneer kies je voor de makelaar in Driehuis?

Wanneer je een woning wilt kopen of verkopen, dan kun je ervoor kiezen om dit gewoon zelf te doen. Het inschakelen van de makelaar tijdens het traject zelf is namelijk niet verplicht. Je kunt gewoon zelf op het internet rondkijken, je woning aanbieden of reageren op woningen die online aangeboden worden op huizenwebsites. Doorgaans is dat echter niet de beste manier om een woning te kopen of te verkopen. De tussenkomst van een makelaar zorgt er namelijk voor dat het traject vele malen sneller verloopt. Daarnaast kun je erop rekenen dat de makelaar er ook nog eens voor zorgt dat alles op de juiste manier afgehandeld wordt. Als makelaar in Driehuis zorgen wij ervoor dat jij makkelijker en sneller een woning of een koper vindt. Je kunt alles aan ons overlaten, of alleen bepaalde facetten van het verkoopproces. Onze expertise en ervaring maken het mogelijk om jou de flexibiliteit te bieden die het mogelijk maakt om de verkoop of aankoop van een woning makkelijker en sneller te maken. En daarnaast zorgen we er graag voor dat je ook zo snel mogelijk écht kunt vinden wat jij nodig hebt. Dat doen we onder andere met een zeer breed aanbod aan woningen, onder andere op onze website. Daarnaast kun je erop rekenen dat wij graag aan de slag gaan met jouw wensen en budget, zodat we zelfs op zoek kunnen in het grote aanbod. Hebben wij zelf niet wat jij zoekt en komt er niet binnenkort iets beschikbaar dat past bij wat jij nodig hebt? Dan kijken we graag bij de andere NVM-kantoren wat zij in de database hebben staan. Op die manier trekken we alles uit de kast, zodat we zeker weten dat we een aanbod op maat samen kunnen stellen voor jou. Verkopen van woningen, het kopen van een woning, het huren van een woning, appartement of bedrijfsruimte; je kunt er bij ons op rekenen dat je altijd kunt vinden wat je nodig hebt.

Wanneer mogen wij voor je aan de slag?

Als makelaar in Driehuis gaan we graag aan de slag met de verkoop van jouw woning of bedrijfspand. We gaan minstens zo graag aan de slag met het zoeken naar de beste mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar een bepaalde woning of een bedrijfspand; aan de hand van jouw wensen en eisen kijken we naar het aanbod en de mogelijkheden die passen bij wat jij zoekt. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden en wat wij je aan kunnen bieden als makelaar in Driehuis? Dan neem je vandaag nog contact met ons op zodat we direct kennis kunnen maken met je.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Wil je een huis kopen?

Een huis kopen is niet eenvoudig. Marktprijzen, rechten, wetten, regels, bouwkunde: de makelaars van DR Makelaardij hebben dit perfect in de vingers om jou naar je nieuwe huis te loodsen. Flexibel, transparant en met jouw belang voorop. Want een huis kopen doe je maar een paar keer in je leven. Dat moet foutloos en ontspannen gebeuren.
 

Aankoopmakelaar DR Makelaardij helpt je

DR Makelaardij is er voor jou als je een huis wilt kopen. Wij weten precies waar we op moeten letten bij de aankoop van een huis. Omdat we dit al 30 jaar dagelijks doen, maar ook omdat we heel goed luisteren naar jouw wensen en overwegingen. Zakelijk onderhandelen is een kunst. Wij zoeken alles voor je uit en zorgen dat je jouw droomhuis zorgeloos koopt!

 

Zo gaan we te werk

Wij maken een zoekprofiel en zoeken naar huizen die bij jouw wensen passen. Hebben we het perfecte huis gevonden, dan gaan we samen bezichtigen. Jij voelt het beste aan of dit ook echt jouw nieuwe thuis kan worden. Wij kijken kritisch en met een zakelijk oog naar de potentie en de minpunten van het huis. Zijn er geen verborgen gebreken? Als je na bezichtiging nog steeds overtuigd bent, doen we uitgebreid onderzoek en gaan we onderhandelen. Op het scherpst van de snede natuurlijk en net zo lang tot we een goede prijs zijn overeengekomen.

Ook de afhandeling van de koop, zoals het ondertekenen van de koopovereenkomst, doen we samen. En heb je jouw droomhuis kunnen kopen? Dan komen we na de verhuizing nog even langs om te checken of alles goed is verlopen.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Stappenplan woning aankopen

Adviesgesprek

Bezichtigen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Reviews

 • 8
  Uitstekende service! Via DR makelaardij ons nieuwe huis gekocht wat voldeed aan al onze verwachtingen!
  Anoniem
 • 9
  Fijne directe communicatie.
  Vuijk
 • 8
  Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  Johan
 • 8
  Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
 • 10
  Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  Niels
 • 9
  Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  Rik
 • 10
  Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  Ralph
 • 8
  Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  Jeroen Cazant
 • 9
  We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  Monique
 • 8.5
  Zij geven de juiste aandacht, de juiste strategie en goede service. Een leuk klein makelaarskantoor.
  Een funda gebruiker

DR Makelaardij blogt