DR Makelaardij

Makelaar Driehuis

De makelaar in Driehuis voor kopen en verkopen van vastgoed

Als makelaar in Driehuis zijn we dagelijks actief op de lokale vastgoedmarkt. Het aanbod van woningen en de vraag naar woonruimte staat eigenlijk nooit stil in dit gebied. Ben jij op zoek naar een woning in Driehuis of zoek je juist een koper omdat je je woning wilt verkopen? In die gevallen kun je altijd bij ons terecht. Als ervaren, professionele en gedreven makelaar in Driehuis weten we namelijk precies wat we het beste kunnen doen om jouw aankoop- of verkooptraject optimaal te laten verlopen.

Zoek jij een goede makelaar in Driehuis voor de verkoop of aankoop van vastgoed? Wil je graag huren in deze regio of ben je op zoek naar bouwgrond waar je direct op kunt bouwen? Wij helpen je graag persoonlijk verder. Laten we beginnen met een kennismakingsgesprek zodat we direct kunnen bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. We zetten de koffie graag vast voor je klaar.

Wanneer kies je voor de makelaar in Driehuis?

Wanneer je een woning wilt kopen of verkopen, dan kun je ervoor kiezen om dit gewoon zelf te doen. Het inschakelen van de makelaar tijdens het traject zelf is namelijk niet verplicht. Je kunt gewoon zelf op het internet rondkijken, je woning aanbieden of reageren op woningen die online aangeboden worden op huizenwebsites.

Doorgaans is dat echter niet de beste manier om een woning te kopen of te verkopen. De tussenkomst van een makelaar zorgt er namelijk voor dat het traject vele malen sneller verloopt. Daarnaast kun je erop rekenen dat de makelaar er ook nog eens voor zorgt dat alles op de juiste manier afgehandeld wordt. Als makelaar in Driehuis zorgen wij ervoor dat jij makkelijker en sneller een woning of een koper vindt.

Je kunt alles aan ons overlaten, of alleen bepaalde facetten van het verkoopproces. Onze expertise en ervaring maken het mogelijk om jou de flexibiliteit te bieden die het mogelijk maakt om de verkoop of aankoop van een woning makkelijker en sneller te maken. En daarnaast zorgen we er graag voor dat je ook zo snel mogelijk écht kunt vinden wat jij nodig hebt.

Dat doen we onder andere met een zeer breed aanbod aan woningen, onder andere op onze website. Daarnaast kun je erop rekenen dat wij graag aan de slag gaan met jouw wensen en budget, zodat we zelfs op zoek kunnen in het grote aanbod. Hebben wij zelf niet wat jij zoekt en komt er niet binnenkort iets beschikbaar dat past bij wat jij nodig hebt? Dan kijken we graag bij de andere NVM-kantoren wat zij in de database hebben staan. Op die manier trekken we alles uit de kast, zodat we zeker weten dat we een aanbod op maat samen kunnen stellen voor jou.

Verkopen van woningen, het kopen van een woning, het huren van een woning, appartement of bedrijfsruimte; je kunt er bij ons op rekenen dat je altijd kunt vinden wat je nodig hebt.

Wanneer mogen wij voor je aan de slag?

Als makelaar in Driehuis gaan we graag aan de slag met de verkoop van jouw woning of bedrijfspand. We gaan minstens zo graag aan de slag met het zoeken naar de beste mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar een bepaalde woning of een bedrijfspand; aan de hand van jouw wensen en eisen kijken we naar het aanbod en de mogelijkheden die passen bij wat jij zoekt. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden en wat wij je aan kunnen bieden als makelaar in Driehuis? Dan neem je vandaag nog contact met ons op zodat we direct kennis kunnen maken met je.

Klantenervaring

 • Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  01-11-2022
  Woning verkocht tot volle tevredenheid
 • Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
  01-11-2022
  Gewoon erg tevreden
 • Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  28-10-2022
  Met Dimitri als makelaar, verloopt alles vlekkeloos!
 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!

Bel mij

  Makelaar Driehuis
  0255-54 75 77
  login Move.nl