Makelaar Haarlem

Makelaar in Haarlem; altijd de beste service en een breed aanbod

Als makelaar in Haarlem zijn we dagelijks actief op de vastgoedmarkt in de regio. Een markt die altijd in beweging is en waarbij de vraag met regelmaat groter is dan het aanbod. Als experts op de huizenmarkt in Haarlem en omstreken, weten we altijd hoe we het beste voor onze klanten kunnen bereiken. Ongeacht of het gaat om het kopen of verkopen van vastgoed, of dat het gaat om huren of zelfs de verkoop en aankoop van percelen. Wanneer wij zeggen dat wij als makelaar in Haarlem experts zijn op deze markt, dan bedoelen we ook echt experts. Bij ons profiteer je van een breed aanbod aan percelen, woningen en bedrijfspanden. Dat brede aanbod is overigens vaak veel breder dan het aanbod op de website. De kans bestaat dat we jouw droompand gewoon in ons aanbod hebben, maar dat deze nog niet online staat. Of dat deze te koop staat bij een van de NVM-kantoren waarmee we samenwerken om onze klanten nog beter te kunnen helpen. Kun je niet vinden wat je zoekt, dan raden we je sterk aan om gewoon eens contact met ons op te nemen, zodat we eens kennis met elkaar kunnen maken of direct kijken naar de beschikbare panden en percelen in ons aanbod.

 

Waarom kies je voor de makelaar in Haarlem?

Wanneer je op zoek bent naar vastgoed in Haarlem en omstreken, wilt huren of zelfs op zoek bent naar bouwgrond, dan kun je ervoor kiezen om zelf op zoek te gaan. Zelf zoeken naar de beste panden en percelen is niet onmogelijk. Sterker nog, met het internet is het tegenwoordig prima mogelijk om zelf op zoek te gaan. Het risico bestaat echter dat je niet kunt vinden wat je zoekt. Of dat je juist zoveel vindt dat de moed je in de schoenen zakt. Als ervaren en gedreven makelaar in Haarlem zorgen wij ervoor dat we direct aan de slag gaan met de wensen en eisen die je hebt, om vervolgens de mogelijkheden te selecteren die aan de eisen voldoen. Op die manier wordt het niet alleen veel makkelijker om snel tot de juiste objecten (vastgoed en bouwgrond) te komen, we zorgen er ook voor dat je een gericht aanbod te zien krijgt. Door te werken met onze eigen database en de beschikbare percelen en panden bij andere NVM-kantoren, kunnen we er altijd voor zorgen dat jij vindt wat jij nodig hebt.

 

En als ik wil verkopen?

Ben je juist op zoek naar een verkoopmakelaar in Haarlem om te kunnen verkopen? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Ook daarbij zijn het uitgebreide netwerk en het snelle handelen van groot belang voor onze klanten. Wil jij zeker weten dat je service op maat krijgt en dat de makelaar in Haarlem altijd denkt aan jouw belangen bij de verkoop van een pand of bouwgrond? Dan neem je vandaag nog contact met ons op, zodat we eens samen aan tafel kunnen gaan zitten.

 

Schakel jij vandaag de makelaar in Haarlem nog in?

Ben jij op zoek naar een professionele, gedreven en daadkrachtige makelaar in Haarlem voor de verkoop, aankoop of verhuur van vastgoed of bouwgrond, kijk dan eens rond op de website om te zien wat wij in ons aanbod hebben. Wil je meer weten over de mogelijkheden, eens kennismaken met ons om persoonlijk te praten, of wil je direct je wensen aan ons vertellen zodat wij kunnen kijken wat er beschikbaar is voor jou? Dan neem je gewoon contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder met service op maat waarmee je altijd de koper of het vastgoed vindt dat jij zoekt.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Wil je een huis kopen?

Een huis kopen is niet eenvoudig. Marktprijzen, rechten, wetten, regels, bouwkunde: de makelaars van DR Makelaardij hebben dit perfect in de vingers om jou naar je nieuwe huis te loodsen. Flexibel, transparant en met jouw belang voorop. Want een huis kopen doe je maar een paar keer in je leven. Dat moet foutloos en ontspannen gebeuren.
 

Aankoopmakelaar DR Makelaardij helpt je

DR Makelaardij is er voor jou als je een huis wilt kopen. Wij weten precies waar we op moeten letten bij de aankoop van een huis. Omdat we dit al 30 jaar dagelijks doen, maar ook omdat we heel goed luisteren naar jouw wensen en overwegingen. Zakelijk onderhandelen is een kunst. Wij zoeken alles voor je uit en zorgen dat je jouw droomhuis zorgeloos koopt!

 

Zo gaan we te werk

Wij maken een zoekprofiel en zoeken naar huizen die bij jouw wensen passen. Hebben we het perfecte huis gevonden, dan gaan we samen bezichtigen. Jij voelt het beste aan of dit ook echt jouw nieuwe thuis kan worden. Wij kijken kritisch en met een zakelijk oog naar de potentie en de minpunten van het huis. Zijn er geen verborgen gebreken? Als je na bezichtiging nog steeds overtuigd bent, doen we uitgebreid onderzoek en gaan we onderhandelen. Op het scherpst van de snede natuurlijk en net zo lang tot we een goede prijs zijn overeengekomen.

Ook de afhandeling van de koop, zoals het ondertekenen van de koopovereenkomst, doen we samen. En heb je jouw droomhuis kunnen kopen? Dan komen we na de verhuizing nog even langs om te checken of alles goed is verlopen.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Stappenplan woning aankopen

Adviesgesprek

Bezichtigen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Reviews

 • 9.3
  Dimitri heeft bij het verkopen van ons huis ons uitstekend geadviseerd. Er was altijd goed contact en makkelijke communicatie. Wij vinden dit makelaarskantoor een absolute aanrader. Dimitri bedankt.
  Heleen Ritskes
 • 8
  Uitstekende service! Via DR makelaardij ons nieuwe huis gekocht wat voldeed aan al onze verwachtingen!
  Anoniem
 • 9
  Fijne directe communicatie.
  Vuijk
 • 8
  Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  Johan
 • 8
  Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
 • 10
  Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  Niels
 • 9
  Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  Rik
 • 10
  Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  Ralph
 • 8
  Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  Jeroen Cazant
 • 9
  We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  Monique

DR Makelaardij blogt