DR Makelaardij

Makelaar IJmuiden

Bent u opzoek naar een
Makelaar in IJmuiden?

Als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare makelaar in IJmuiden en omgeving, dan staan wij voor u klaar. Ons team van enthousiaste makelaars helpt u graag bij het vinden of verkopen van uw woning in IJmuiden.

Onze diensten als Makelaar in IJmuiden

Omvatten onder andere het begeleiden van de aankoop en verkoop van woningen, het taxeren van onroerend goed en het geven van advies over vastgoedbeheer. Dankzij onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in IJmuiden en omgeving, streven wij ernaar om onze klanten de beste service en resultaten te bieden.

Samenwerking met Makelaar in IJmuiden

Wanneer u met ons samenwerkt als uw makelaars in IJmuiden, kunt u erop vertrouwen dat wij ons inzetten om uw droomhuis te vinden of uw huidige woning tegen de beste prijs te verkopen. Wij luisteren naar uw specifieke behoeften en doelen, en passen onze diensten hierop aan om u de best mogelijke ervaring te bieden.

Als u op zoek bent naar een huis in IJmuiden, dan helpen wij u graag bij het vinden van de perfecte woning die aan uw wensen en budget voldoet. Onze lokale kennis stelt ons in staat om huizen te vinden die aan uw criteria voldoen. Wij begeleiden u door het hele proces, van het vinden van de juiste woning tot de afronding van de transactie.

Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke beslissing is, daarom zorgen wij ervoor dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van de voortgang van hun transactie. Onze makelaars zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven, en wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze dienstverlening.

Contact opnemen

Als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare makelaars in IJmuiden, dan zijn wij de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het vinden of verkopen van uw woning in IJmuiden en omgeving.

Klantenervaring

 • Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  01-11-2022
  Woning verkocht tot volle tevredenheid
 • Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
  01-11-2022
  Gewoon erg tevreden
 • Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  28-10-2022
  Met Dimitri als makelaar, verloopt alles vlekkeloos!
 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!
0255-54 75 77
login Move.nl