Makelaar Velsen-Noord

Makelaar in Velsen-Noord; altijd de beste service en een breed aanbod

Als makelaar in Velsen-Noord zijn we dagelijks actief op de vastgoedmarkt in de regio. Een markt die altijd in beweging is en waarbij de vraag met regelmaat groter is dan het aanbod. Als experts op de huizenmarkt in Velsen en omstreken, weten we altijd hoe we het beste voor onze klanten kunnen bereiken. Of het nu gaat om het kopen of verkopen van vastgoed, huren of zelfs de verkoop en aankoop van percelen, wij zijn de experts die je nodig hebt. Wanneer wij zeggen dat wij als makelaar in Velsen-Noord experts zijn op deze markt, dan bedoelen we dat ook echt. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan percelen, woningen en bedrijfspanden, vaak breder dan wat je op onze website ziet. Het kan zelfs zijn dat jouw droompand al in ons aanbod zit, maar nog niet online staat, of dat het te koop is bij een van de NVM-kantoren waarmee we samenwerken om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Als je niet kunt vinden wat je zoekt, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen, zodat we elkaar kunnen leren kennen en direct kunnen kijken naar de beschikbare panden en percelen in ons aanbod.

 

Waarom kiezen voor de makelaar in Velsen-Noord?

Als je op zoek bent naar vastgoed in Velsen en omstreken, wilt huren of zelfs bouwgrond zoekt, kun je ervoor kiezen om zelf op zoek te gaan. Zelf zoeken naar de beste panden en percelen is niet onmogelijk, vooral met het internet. Het risico bestaat echter dat je niet kunt vinden wat je zoekt of dat je juist overweldigd wordt door het aanbod. Als ervaren en gedreven makelaar in Velsen-Noord zorgen wij ervoor dat we direct aan de slag gaan met jouw wensen en eisen, om vervolgens de mogelijkheden te selecteren die aan jouw eisen voldoen. Op die manier wordt het niet alleen veel makkelijker om snel de juiste objecten (vastgoed en bouwgrond) te vinden, maar we zorgen er ook voor dat je een gericht aanbod krijgt. Door te werken met onze eigen database en de beschikbare percelen en panden bij andere NVM-kantoren, kunnen we altijd zorgen dat jij vindt wat je nodig hebt.

 

En als ik wil verkopen in Velsen-Noord?

Ben je juist op zoek naar een verkoopmakelaar in Velsen-Noord om te kunnen verkopen? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Ook daarbij is ons uitgebreide netwerk en snelle handelen van groot belang voor onze klanten. Wil je zeker weten dat je service op maat krijgt en dat de makelaar in Velsen-Noord altijd jouw belangen bij de verkoop van een pand of bouwgrond in gedachten houdt? Dan neem je vandaag nog contact met ons op, zodat we samen aan tafel kunnen gaan zitten.

 

Schakel jij vandaag nog de makelaar in Velsen-Noord in?

Ben jij op zoek naar een professionele, gedreven en daadkrachtige makelaar in Velsen-Noord voor de verkoop, aankoop of verhuur van vastgoed of bouwgrond? Neem dan een kijkje op onze website om te zien wat wij in ons aanbod hebben. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, met ons persoonlijk wilt kennismaken, of direct je wensen met ons wilt bespreken, neem dan gewoon contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder met service op maat, zodat je altijd het vastgoed of de koper vindt die je zoekt.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Wil je een huis kopen?

Een huis kopen is niet eenvoudig. Marktprijzen, rechten, wetten, regels, bouwkunde: de makelaars van DR Makelaardij hebben dit perfect in de vingers om jou naar je nieuwe huis te loodsen. Flexibel, transparant en met jouw belang voorop. Want een huis kopen doe je maar een paar keer in je leven. Dat moet foutloos en ontspannen gebeuren.
 

Aankoopmakelaar DR Makelaardij helpt je

DR Makelaardij is er voor jou als je een huis wilt kopen. Wij weten precies waar we op moeten letten bij de aankoop van een huis. Omdat we dit al 30 jaar dagelijks doen, maar ook omdat we heel goed luisteren naar jouw wensen en overwegingen. Zakelijk onderhandelen is een kunst. Wij zoeken alles voor je uit en zorgen dat je jouw droomhuis zorgeloos koopt!

 

Zo gaan we te werk

Wij maken een zoekprofiel en zoeken naar huizen die bij jouw wensen passen. Hebben we het perfecte huis gevonden, dan gaan we samen bezichtigen. Jij voelt het beste aan of dit ook echt jouw nieuwe thuis kan worden. Wij kijken kritisch en met een zakelijk oog naar de potentie en de minpunten van het huis. Zijn er geen verborgen gebreken? Als je na bezichtiging nog steeds overtuigd bent, doen we uitgebreid onderzoek en gaan we onderhandelen. Op het scherpst van de snede natuurlijk en net zo lang tot we een goede prijs zijn overeengekomen.

Ook de afhandeling van de koop, zoals het ondertekenen van de koopovereenkomst, doen we samen. En heb je jouw droomhuis kunnen kopen? Dan komen we na de verhuizing nog even langs om te checken of alles goed is verlopen.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Stappenplan woning aankopen

Adviesgesprek

Bezichtigen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Reviews

 • 9.3
  Dimitri heeft bij het verkopen van ons huis ons uitstekend geadviseerd. Er was altijd goed contact en makkelijke communicatie. Wij vinden dit makelaarskantoor een absolute aanrader. Dimitri bedankt.
  Heleen Ritskes
 • 8
  Uitstekende service! Via DR makelaardij ons nieuwe huis gekocht wat voldeed aan al onze verwachtingen!
  Anoniem
 • 9
  Fijne directe communicatie.
  Vuijk
 • 8
  Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  Johan
 • 8
  Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
 • 10
  Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  Niels
 • 9
  Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  Rik
 • 10
  Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  Ralph
 • 8
  Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  Jeroen Cazant
 • 9
  We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  Monique

DR Makelaardij blogt