DR Makelaardij

Makelaar Velserbroek

Makelaar in Velserbroek;
altijd service op maat

Als makelaar in Velserbroek zijn wij dagelijks bezig op de vastgoedmarkt in Noord-Holland. Velserbroek en omgeving kennen we op ons duimpje. Ben jij op zoek naar een bouwgrond, een huurwoning of huurpand voor je bedrijf, of wellicht een groter bedrijfspand ter overname? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de kennis, ervaring, passie en expertise om je direct op maat verder te helpen met een passend aanbod en de beste service.

We weten als geen ander dat het lastig kan zijn om het juiste vastgoed of het beste perceel te vinden dat voldoet aan al jouw wensen. Daarom schakel je de makelaar in Velserbroek in. Wij maken het aanzienlijk makkelijker voor je, waarbij ook de snelheid een rol speelt. Wil je binnen korte tijd een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand vinden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op wanneer je wilt dat wij direct met je verder kijken naar wat wij in ons aanbod hebben voor je.

Wat heb jij nodig van de makelaar in Velserbroek?

Als makelaar in Velserbroek hebben we een breed aanbod aan diensten, percelen, huurpanden en koopwoningen. Uiteraard begrijpen we dat jij op een bepaalde plek in het traject staat. Misschien ben je je nog aan het oriënteren, zoek je naar een specifiek pand of heb je alle wensen en je budget al op een rijtje gezet, en zoek je daar een passend pand of perceel bij.

Wij zijn experts op de vastgoedmarkt. Dat betekent dat wij je altijd verder kunnen helpen, maar het betekent tegelijkertijd ook dat wij als makelaar in Velserbroek flexibel kunnen zijn. In sommige gevallen heb je complete begeleiding van A tot Z nodig. In andere gevallen zie je een droompand op onze website, ga je akkoord met de prijs en is het vooral een kwestie van bieden, de papieren in orde maken en vervolgens de sleutel overhandigd te krijgen op de overeengekomen datum.

Als jouw makelaar in Velserbroek zijn we in staat om ons aanbod altijd een aanbod op maat te maken voor jou. Zo weten we niet alleen zeker dat je nooit te veel betaalt, we weten ook zeker dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Altijd snelle service, altijd een vast contactpersoon en altijd oren voor de wensen en eisen die jij hebt. Zo wordt het kiezen van een makelaar in Velserbroek wel heel erg makkelijk.

Het online aanbod van de makelaar in Velserbroek

Ben je op zoek naar een specifiek pand of een stuk bouwgrond in de omgeving van Velserbroek, dan kun je altijd eens rondkijken op de website, waar je alvast een goed idee krijgt van ons aanbod. Het kan zo zijn dat wij meer objecten en percelen in ons aanbod hebben; niet het volledige aanbod staat altijd op de website. Daarom raden we je vooral aan om eens contact met ons op te nemen wanneer je een specifieke woning of perceel zoekt, zodat wij in onze database kunnen kijken, plus bij de objecten die binnenkort op de markt komen. Ook kunnen we direct in de databases van andere NVM-kantoren kijken, om te zien of zij hebben wat jij zoekt.

Wanneer kunnen wij voor je aan de slag?

Ben jij op zoek naar een ervaren en gedreven makelaar in Velserbroek, met oog voor detail, een doortastende aanpak en vooral een makelaar die jouw belangen vooropstelt? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we direct kunnen kijken naar het beschikbare aanbod en jouw wensen en budget.

Klantenervaring

 • Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  01-11-2022
  Woning verkocht tot volle tevredenheid
 • Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
  01-11-2022
  Gewoon erg tevreden
 • Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  28-10-2022
  Met Dimitri als makelaar, verloopt alles vlekkeloos!
 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!

Bel mij

  Makelaar Velserbroek
  0255-54 75 77
  login Move.nl