Janus Makelaardij

Makelaar Velserbroek

Makelaar in Velserbroek; altijd service op maat

Als makelaar in Velserbroek zijn wij dagelijks bezig op de vastgoedmarkt in Noord-Holland. Velserbroek en omgeving kennen we op ons duimpje. Ben jij op zoek naar een bouwgrond, een huurwoning of huurpand voor je bedrijf, of wellicht een groter bedrijfspand ter overname? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de kennis, ervaring, passie en expertise om je direct op maat verder te helpen met een passend aanbod en de beste service.

We weten als geen ander dat het lastig kan zijn om het juiste vastgoed of het beste perceel te vinden dat voldoet aan al jouw wensen. Daarom schakel je de makelaar in Velserbroek in. Wij maken het aanzienlijk makkelijker voor je, waarbij ook de snelheid een rol speelt. Wil je binnen korte tijd een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand vinden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op wanneer je wilt dat wij direct met je verder kijken naar wat wij in ons aanbod hebben voor je.

Wat heb jij nodig van de makelaar in Velserbroek?

Als makelaar in Velserbroek hebben we een breed aanbod aan diensten, percelen, huurpanden en koopwoningen. Uiteraard begrijpen we dat jij op een bepaalde plek in het traject staat. Misschien ben je je nog aan het oriënteren, zoek je naar een specifiek pand of heb je alle wensen en je budget al op een rijtje gezet, en zoek je daar een passend pand of perceel bij.

Wij zijn experts op de vastgoedmarkt. Dat betekent dat wij je altijd verder kunnen helpen, maar het betekent tegelijkertijd ook dat wij als makelaar in Velserbroek flexibel kunnen zijn. In sommige gevallen heb je complete begeleiding van A tot Z nodig. In andere gevallen zie je een droompand op onze website, ga je akkoord met de prijs en is het vooral een kwestie van bieden, de papieren in orde maken en vervolgens de sleutel overhandigd te krijgen op de overeengekomen datum.

Als jouw makelaar in Velserbroek zijn we in staat om ons aanbod altijd een aanbod op maat te maken voor jou. Zo weten we niet alleen zeker dat je nooit te veel betaalt, we weten ook zeker dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Altijd snelle service, altijd een vast contactpersoon en altijd oren voor de wensen en eisen die jij hebt. Zo wordt het kiezen van een makelaar in Velserbroek wel heel erg makkelijk.

Het online aanbod van de makelaar in Velserbroek

Ben je op zoek naar een specifiek pand of een stuk bouwgrond in de omgeving van Velserbroek, dan kun je altijd eens rondkijken op de website, waar je alvast een goed idee krijgt van ons aanbod. Het kan zo zijn dat wij meer objecten en percelen in ons aanbod hebben; niet het volledige aanbod staat altijd op de website. Daarom raden we je vooral aan om eens contact met ons op te nemen wanneer je een specifieke woning of perceel zoekt, zodat wij in onze database kunnen kijken, plus bij de objecten die binnenkort op de markt komen. Ook kunnen we direct in de databases van andere NVM-kantoren kijken, om te zien of zij hebben wat jij zoekt.

Wanneer kunnen wij voor je aan de slag?

Ben jij op zoek naar een ervaren en gedreven makelaar in Velserbroek, met oog voor detail, een doortastende aanpak en vooral een makelaar die jouw belangen vooropstelt? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we direct kunnen kijken naar het beschikbare aanbod en jouw wensen en budget.

Klantenervaring

 • Zij geven de juiste aandacht, de juiste strategie en goede service. Een leuk klein makelaarskantoor.
  20-03-2022
  Kennemerlaan 62
 • Zeer kundige makelaar, iemand met erg veel ervaring, dat gaf meteen vertrouwen. Contact met kantoor was ook prima geregeld. Goede prijsafspraak gemaakt.
  14-03-2022
  Hyacinthenlaan 4
 • Heel erg fijn om samen te werken met Dimitri en Cathy! Super leuke mensen met kennis van zaken en een hoop plezier in hun werk. Een aanrader dus ;).
  10-01-2022
  Een aanrader
 • Fijne persoonlijke hulp met duidelijke communicatie
  20-12-2021
  Fijn geholpen tijdens onze lange zoektocht!
 • Een heel fijn en klein team die goed bereikbaar zijn en klaar voor je staan!
  07-10-2021
  Hele fijne mensen die echt naar je luisteren.

Bel mij

  Makelaar Velserbroek
  0255-54 75 77
  login Move.nl