Makelaar Velserbroek

Makelaar in Velserbroek; altijd service op maat

Als makelaar in Velserbroek zijn wij dagelijks bezig op de vastgoedmarkt in Noord-Holland. Velserbroek en omgeving kennen we op ons duimpje. Ben jij op zoek naar een bouwgrond, een huurwoning of huurpand voor je bedrijf, of wellicht een groter bedrijfspand ter overname? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de kennis, ervaring, passie en expertise om je direct op maat verder te helpen met een passend aanbod en de beste service. We weten als geen ander dat het lastig kan zijn om het juiste vastgoed of het beste perceel te vinden dat voldoet aan al jouw wensen. Daarom schakel je de makelaar in Velserbroek in. Wij maken het aanzienlijk makkelijker voor je, waarbij ook de snelheid een rol speelt. Wil je binnen korte tijd een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand vinden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op wanneer je wilt dat wij direct met je verder kijken naar wat wij in ons aanbod hebben voor je.

Wat heb jij nodig van de makelaar in Velserbroek?

Als makelaar in Velserbroek hebben we een breed aanbod aan diensten, percelen, huurpanden en koopwoningen. Uiteraard begrijpen we dat jij op een bepaalde plek in het traject staat. Misschien ben je je nog aan het oriënteren, zoek je naar een specifiek pand of heb je alle wensen en je budget al op een rijtje gezet, en zoek je daar een passend pand of perceel bij. Wij zijn experts op de vastgoedmarkt. Dat betekent dat wij je altijd verder kunnen helpen, maar het betekent tegelijkertijd ook dat wij als makelaar in Velserbroek flexibel kunnen zijn. In sommige gevallen heb je complete begeleiding van A tot Z nodig. In andere gevallen zie je een droompand op onze website, ga je akkoord met de prijs en is het vooral een kwestie van bieden, de papieren in orde maken en vervolgens de sleutel overhandigd te krijgen op de overeengekomen datum. Als jouw makelaar in Velserbroek zijn we in staat om ons aanbod altijd een aanbod op maat te maken voor jou. Zo weten we niet alleen zeker dat je nooit te veel betaalt, we weten ook zeker dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Altijd snelle service, altijd een vast contactpersoon en altijd oren voor de wensen en eisen die jij hebt. Zo wordt het kiezen van een makelaar in Velserbroek wel heel erg makkelijk.

Het online aanbod van de makelaar in Velserbroek

Ben je op zoek naar een specifiek pand of een stuk bouwgrond in de omgeving van Velserbroek, dan kun je altijd eens rondkijken op de website, waar je alvast een goed idee krijgt van ons aanbod. Het kan zo zijn dat wij meer objecten en percelen in ons aanbod hebben; niet het volledige aanbod staat altijd op de website. Daarom raden we je vooral aan om eens contact met ons op te nemen wanneer je een specifieke woning of perceel zoekt, zodat wij in onze database kunnen kijken, plus bij de objecten die binnenkort op de markt komen. Ook kunnen we direct in de databases van andere NVM-kantoren kijken, om te zien of zij hebben wat jij zoekt.

Wanneer kunnen wij voor je aan de slag?

Ben jij op zoek naar een ervaren en gedreven makelaar in Velserbroek, met oog voor detail, een doortastende aanpak en vooral een makelaar die jouw belangen vooropstelt? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we direct kunnen kijken naar het beschikbare aanbod en jouw wensen en budget.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Wil je een huis kopen?

Een huis kopen is niet eenvoudig. Marktprijzen, rechten, wetten, regels, bouwkunde: de makelaars van DR Makelaardij hebben dit perfect in de vingers om jou naar je nieuwe huis te loodsen. Flexibel, transparant en met jouw belang voorop. Want een huis kopen doe je maar een paar keer in je leven. Dat moet foutloos en ontspannen gebeuren.
 

Aankoopmakelaar DR Makelaardij helpt je

DR Makelaardij is er voor jou als je een huis wilt kopen. Wij weten precies waar we op moeten letten bij de aankoop van een huis. Omdat we dit al 30 jaar dagelijks doen, maar ook omdat we heel goed luisteren naar jouw wensen en overwegingen. Zakelijk onderhandelen is een kunst. Wij zoeken alles voor je uit en zorgen dat je jouw droomhuis zorgeloos koopt!

 

Zo gaan we te werk

Wij maken een zoekprofiel en zoeken naar huizen die bij jouw wensen passen. Hebben we het perfecte huis gevonden, dan gaan we samen bezichtigen. Jij voelt het beste aan of dit ook echt jouw nieuwe thuis kan worden. Wij kijken kritisch en met een zakelijk oog naar de potentie en de minpunten van het huis. Zijn er geen verborgen gebreken? Als je na bezichtiging nog steeds overtuigd bent, doen we uitgebreid onderzoek en gaan we onderhandelen. Op het scherpst van de snede natuurlijk en net zo lang tot we een goede prijs zijn overeengekomen.

Ook de afhandeling van de koop, zoals het ondertekenen van de koopovereenkomst, doen we samen. En heb je jouw droomhuis kunnen kopen? Dan komen we na de verhuizing nog even langs om te checken of alles goed is verlopen.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Stappenplan woning aankopen

Adviesgesprek

Bezichtigen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Reviews

 • 9.3
  Dimitri heeft bij het verkopen van ons huis ons uitstekend geadviseerd. Er was altijd goed contact en makkelijke communicatie. Wij vinden dit makelaarskantoor een absolute aanrader. Dimitri bedankt.
  Heleen Ritskes
 • 8
  Uitstekende service! Via DR makelaardij ons nieuwe huis gekocht wat voldeed aan al onze verwachtingen!
  Anoniem
 • 9
  Fijne directe communicatie.
  Vuijk
 • 8
  Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  Johan
 • 8
  Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
 • 10
  Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  Niels
 • 9
  Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  Rik
 • 10
  Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  Ralph
 • 8
  Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  Jeroen Cazant
 • 9
  We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  Monique

DR Makelaardij blogt