Bouwgrond IJmuiden

Bouwgrond in IJmuiden; ook daarvoor kun je bij ons terecht

Ben jij op zoek naar bouwgrond in IJmuiden? Bouwgrond kopen in IJmuiden en omgeving is een goede manier om te investeren, of gewoon alvast je eigen grond te kopen om vervolgens een bedrijfspand of woning te laten plaatsen. Met de aantrekkingskracht van IJmuiden en omgeving is niets mis; daarmee is het kopen van bouwgrond in deze regio bijzonder in trek. Ben jij op zoek naar een stuk grond in deze buurt waar je met zekerheid op kunt gaan bouwen op de korte termijn? Neem dan eens contact met ons op. Wij zijn een van de grootste makelaars in de regio en dat heeft onder andere te maken met onze lange geschiedenis, samen met de gedrevenheid van onze mensen en de successen die we keer op keer weten te boeken. Zoek jij bouwgrond in IJmuiden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk vandaag nog het aanbod op de website, of neem contact met ons op zodat we persoonlijk met je mee kunnen kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

Kiezen voor bouwgrond in IJmuiden; eigenlijk best logisch

Het vinden van een geschikte woning of een bedrijfspand naar wens is lang niet altijd even makkelijk. Zeker niet in de omgeving van IJmuiden, waar relatief veel interesse is voor courante panden. Dat zorgt ervoor dat de prijzen vaak relatief hoog zijn. In dat geval kan nieuwbouw een betere optie zijn. Zeker wanneer je specifieke wensen hebt of eigen ideeën die je uitgevoerd wilt hebben voor je eigen woning of bedrijfspand in IJmuiden. Met een eigen stuk bouwgrond kun je alle kanten op, zolang je binnen de regels blijft uiteraard. Wij helpen je graag persoonlijk verder. Zo weten we waar we interessante bouwgrond kunnen vinden die geschikt is voor wat jij wilt. Ook zijn we bekend met de regels, eventuele bouwgrond die binnenkort vrijkomt en mogelijkheden voor jou op de langere termijn. Zo kunnen we je altijd bieden wat jij wilt en wat je nodig hebt. Is de bouwgrond in IJmuiden die jij nodig hebt niet op onze website te vinden? Dan neem je gewoon contact met ons op. Wij gaan dan direct voor je aan de slag en kijken in onze database, en in het beschikbare aanbod bij andere NVM-kantoren. Zo kunnen we zelfs grond voor je vinden dat in de stille verkoop staat. Die bouwgrond zou je zelf nooit kunnen vinden, maar met ons als jouw bouwgrondmakelaar hoef je je nergens zorgen om te maken.

Complete afhandeling en de beste service

Wanneer je ervoor kiest om bouwgrond in IJmuiden te kopen via ons, dan zorgen wij ervoor dat alles compleet en netjes afgehandeld wordt. We voeren de gesprekken, doen de onderhandelingen en uiteraard kun je erop rekenen dat wij al het papierwerk voor je regelen, zodat je direct gebruik kunt maken van de bouwgrond die je gekocht hebt.

Wanneer kunnen wij voor je aan de slag?

Bouwgrond in IJmuiden als investering, als dé manier om een bedrijfspand naar eigen wens op te kunnen zetten of om een eigen woning te kunnen laten bouwen. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor je eigen bouwgrond, maar zorg er wel voor dat alles correct afgehandeld wordt en je de beste prijs betaalt. Uiteraard kun je erop rekenen dat wij je helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en we plannen direct een kennismakingsgesprek in, zodat we de mogelijkheden samen door kunnen nemen. Weten wij eenmaal waar je naar op zoek bent, dan helpen we je direct persoonlijk verder zodat ook jij binnen korte tijd je eigen bouwgrond hebt.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Wil je een huis kopen?

Een huis kopen is niet eenvoudig. Marktprijzen, rechten, wetten, regels, bouwkunde: de makelaars van DR Makelaardij hebben dit perfect in de vingers om jou naar je nieuwe huis te loodsen. Flexibel, transparant en met jouw belang voorop. Want een huis kopen doe je maar een paar keer in je leven. Dat moet foutloos en ontspannen gebeuren.
 

Aankoopmakelaar DR Makelaardij helpt je

DR Makelaardij is er voor jou als je een huis wilt kopen. Wij weten precies waar we op moeten letten bij de aankoop van een huis. Omdat we dit al 30 jaar dagelijks doen, maar ook omdat we heel goed luisteren naar jouw wensen en overwegingen. Zakelijk onderhandelen is een kunst. Wij zoeken alles voor je uit en zorgen dat je jouw droomhuis zorgeloos koopt!

 

Zo gaan we te werk

Wij maken een zoekprofiel en zoeken naar huizen die bij jouw wensen passen. Hebben we het perfecte huis gevonden, dan gaan we samen bezichtigen. Jij voelt het beste aan of dit ook echt jouw nieuwe thuis kan worden. Wij kijken kritisch en met een zakelijk oog naar de potentie en de minpunten van het huis. Zijn er geen verborgen gebreken? Als je na bezichtiging nog steeds overtuigd bent, doen we uitgebreid onderzoek en gaan we onderhandelen. Op het scherpst van de snede natuurlijk en net zo lang tot we een goede prijs zijn overeengekomen.

Ook de afhandeling van de koop, zoals het ondertekenen van de koopovereenkomst, doen we samen. En heb je jouw droomhuis kunnen kopen? Dan komen we na de verhuizing nog even langs om te checken of alles goed is verlopen.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Stappenplan woning aankopen

Adviesgesprek

Bezichtigen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Reviews

 • 9.3
  Dimitri heeft bij het verkopen van ons huis ons uitstekend geadviseerd. Er was altijd goed contact en makkelijke communicatie. Wij vinden dit makelaarskantoor een absolute aanrader. Dimitri bedankt.
  Heleen Ritskes
 • 8
  Uitstekende service! Via DR makelaardij ons nieuwe huis gekocht wat voldeed aan al onze verwachtingen!
  Anoniem
 • 9
  Fijne directe communicatie.
  Vuijk
 • 8
  Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  Johan
 • 8
  Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
 • 10
  Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  Niels
 • 9
  Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  Rik
 • 10
  Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  Ralph
 • 8
  Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  Jeroen Cazant
 • 9
  We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  Monique

DR Makelaardij blogt