DR Makelaardij

Bouwgrond IJmuiden

Bouwgrond in IJmuiden; ook daarvoor kun je bij ons terecht

Ben jij op zoek naar bouwgrond in IJmuiden? Bouwgrond kopen in IJmuiden en omgeving is een goede manier om te investeren, of gewoon alvast je eigen grond te kopen om vervolgens een bedrijfspand of woning te laten plaatsen. Met de aantrekkingskracht van IJmuiden en omgeving is niets mis; daarmee is het kopen van bouwgrond in deze regio bijzonder in trek. Ben jij op zoek naar een stuk grond in deze buurt waar je met zekerheid op kunt gaan bouwen op de korte termijn? Neem dan eens contact met ons op.

Wij zijn een van de grootste makelaars in de regio en dat heeft onder andere te maken met onze lange geschiedenis, samen met de gedrevenheid van onze mensen en de successen die we keer op keer weten te boeken. Zoek jij bouwgrond in IJmuiden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk vandaag nog het aanbod op de website, of neem contact met ons op zodat we persoonlijk met je mee kunnen kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

Kiezen voor bouwgrond in IJmuiden; eigenlijk best logisch

Het vinden van een geschikte woning of een bedrijfspand naar wens is lang niet altijd even makkelijk. Zeker niet in de omgeving van IJmuiden, waar relatief veel interesse is voor courante panden. Dat zorgt ervoor dat de prijzen vaak relatief hoog zijn. In dat geval kan nieuwbouw een betere optie zijn. Zeker wanneer je specifieke wensen hebt of eigen ideeën die je uitgevoerd wilt hebben voor je eigen woning of bedrijfspand in IJmuiden.

Met een eigen stuk bouwgrond kun je alle kanten op, zolang je binnen de regels blijft uiteraard. Wij helpen je graag persoonlijk verder. Zo weten we waar we interessante bouwgrond kunnen vinden die geschikt is voor wat jij wilt. Ook zijn we bekend met de regels, eventuele bouwgrond die binnenkort vrijkomt en mogelijkheden voor jou op de langere termijn. Zo kunnen we je altijd bieden wat jij wilt en wat je nodig hebt.

Is de bouwgrond in IJmuiden die jij nodig hebt niet op onze website te vinden? Dan neem je gewoon contact met ons op. Wij gaan dan direct voor je aan de slag en kijken in onze database, en in het beschikbare aanbod bij andere NVM-kantoren. Zo kunnen we zelfs grond voor je vinden dat in de stille verkoop staat. Die bouwgrond zou je zelf nooit kunnen vinden, maar met ons als jouw bouwgrondmakelaar hoef je je nergens zorgen om te maken.

Complete afhandeling en de beste service

Wanneer je ervoor kiest om bouwgrond in IJmuiden te kopen via ons, dan zorgen wij ervoor dat alles compleet en netjes afgehandeld wordt. We voeren de gesprekken, doen de onderhandelingen en uiteraard kun je erop rekenen dat wij al het papierwerk voor je regelen, zodat je direct gebruik kunt maken van de bouwgrond die je gekocht hebt.

Wanneer kunnen wij voor je aan de slag?

Bouwgrond in IJmuiden als investering, als dé manier om een bedrijfspand naar eigen wens op te kunnen zetten of om een eigen woning te kunnen laten bouwen. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor je eigen bouwgrond, maar zorg er wel voor dat alles correct afgehandeld wordt en je de beste prijs betaalt. Uiteraard kun je erop rekenen dat wij je helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en we plannen direct een kennismakingsgesprek in, zodat we de mogelijkheden samen door kunnen nemen. Weten wij eenmaal waar je naar op zoek bent, dan helpen we je direct persoonlijk verder zodat ook jij binnen korte tijd je eigen bouwgrond hebt.

Klantenervaring

 • Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  01-11-2022
  Woning verkocht tot volle tevredenheid
 • Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
  01-11-2022
  Gewoon erg tevreden
 • Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  28-10-2022
  Met Dimitri als makelaar, verloopt alles vlekkeloos!
 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!

Bel mij

  Bouwgrond IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl