Janus Makelaardij

Bouwgrond IJmuiden

Bouwgrond in IJmuiden; ook daarvoor kun je bij ons terecht

Ben jij op zoek naar bouwgrond in IJmuiden? Bouwgrond kopen in IJmuiden en omgeving is een goede manier om te investeren, of gewoon alvast je eigen grond te kopen om vervolgens een bedrijfspand of woning te laten plaatsen. Met de aantrekkingskracht van IJmuiden en omgeving is niets mis; daarmee is het kopen van bouwgrond in deze regio bijzonder in trek. Ben jij op zoek naar een stuk grond in deze buurt waar je met zekerheid op kunt gaan bouwen op de korte termijn? Neem dan eens contact met ons op.

Wij zijn een van de grootste makelaars in de regio en dat heeft onder andere te maken met onze lange geschiedenis, samen met de gedrevenheid van onze mensen en de successen die we keer op keer weten te boeken. Zoek jij bouwgrond in IJmuiden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk vandaag nog het aanbod op de website, of neem contact met ons op zodat we persoonlijk met je mee kunnen kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

Kiezen voor bouwgrond in IJmuiden; eigenlijk best logisch

Het vinden van een geschikte woning of een bedrijfspand naar wens is lang niet altijd even makkelijk. Zeker niet in de omgeving van IJmuiden, waar relatief veel interesse is voor courante panden. Dat zorgt ervoor dat de prijzen vaak relatief hoog zijn. In dat geval kan nieuwbouw een betere optie zijn. Zeker wanneer je specifieke wensen hebt of eigen ideeën die je uitgevoerd wilt hebben voor je eigen woning of bedrijfspand in IJmuiden.

Met een eigen stuk bouwgrond kun je alle kanten op, zolang je binnen de regels blijft uiteraard. Wij helpen je graag persoonlijk verder. Zo weten we waar we interessante bouwgrond kunnen vinden die geschikt is voor wat jij wilt. Ook zijn we bekend met de regels, eventuele bouwgrond die binnenkort vrijkomt en mogelijkheden voor jou op de langere termijn. Zo kunnen we je altijd bieden wat jij wilt en wat je nodig hebt.

Is de bouwgrond in IJmuiden die jij nodig hebt niet op onze website te vinden? Dan neem je gewoon contact met ons op. Wij gaan dan direct voor je aan de slag en kijken in onze database, en in het beschikbare aanbod bij andere NVM-kantoren. Zo kunnen we zelfs grond voor je vinden dat in de stille verkoop staat. Die bouwgrond zou je zelf nooit kunnen vinden, maar met ons als jouw bouwgrondmakelaar hoef je je nergens zorgen om te maken.

Complete afhandeling en de beste service

Wanneer je ervoor kiest om bouwgrond in IJmuiden te kopen via ons, dan zorgen wij ervoor dat alles compleet en netjes afgehandeld wordt. We voeren de gesprekken, doen de onderhandelingen en uiteraard kun je erop rekenen dat wij al het papierwerk voor je regelen, zodat je direct gebruik kunt maken van de bouwgrond die je gekocht hebt.

Wanneer kunnen wij voor je aan de slag?

Bouwgrond in IJmuiden als investering, als dé manier om een bedrijfspand naar eigen wens op te kunnen zetten of om een eigen woning te kunnen laten bouwen. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor je eigen bouwgrond, maar zorg er wel voor dat alles correct afgehandeld wordt en je de beste prijs betaalt. Uiteraard kun je erop rekenen dat wij je helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en we plannen direct een kennismakingsgesprek in, zodat we de mogelijkheden samen door kunnen nemen. Weten wij eenmaal waar je naar op zoek bent, dan helpen we je direct persoonlijk verder zodat ook jij binnen korte tijd je eigen bouwgrond hebt.

Klantenervaring

 • Zij geven de juiste aandacht, de juiste strategie en goede service. Een leuk klein makelaarskantoor.
  20-03-2022
  Kennemerlaan 62
 • Zeer kundige makelaar, iemand met erg veel ervaring, dat gaf meteen vertrouwen. Contact met kantoor was ook prima geregeld. Goede prijsafspraak gemaakt.
  14-03-2022
  Hyacinthenlaan 4
 • Heel erg fijn om samen te werken met Dimitri en Cathy! Super leuke mensen met kennis van zaken en een hoop plezier in hun werk. Een aanrader dus ;).
  10-01-2022
  Een aanrader
 • Fijne persoonlijke hulp met duidelijke communicatie
  20-12-2021
  Fijn geholpen tijdens onze lange zoektocht!
 • Een heel fijn en klein team die goed bereikbaar zijn en klaar voor je staan!
  07-10-2021
  Hele fijne mensen die echt naar je luisteren.

Bel mij

  Bouwgrond IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl