Huis kopen IJmuiden

Huis kopen IJmuiden: breed aanbod en persoonlijke service

Een huis kopen in IJmuiden? Prima idee, want het is er gewoon goed wonen. Als u tijdens het proces dat huis kopen in IJmuiden heet professioneel begeleid wilt worden, doe dan een beroep op DR Makelaardij. De betrokken makelaar kent de regio en de markt op zijn duimpje en helpt u zoeken bij het vinden van uw droomhuis in IJmuiden. De makelaar voert namens u de onderhandelingen en wikkelt na de verkoop de administratieve zaken voor u af. Met DR Makelaardij kiest u nadrukkelijk voor ontzorging.

Huis kopen in IJmuiden

Als u een huis wilt kopen in IJmuiden, op zoek bent naar een huurwoning of zoekt naar een voor u geschikt bedrijfspand, klop dan aan bij DR Makelaardij, die u ook inschakelt voor de waardebepaling van een pand en die u persoonlijke begeleiding kan bieden. De wortels van de makelaar zijn diep verankerd in de regio en daarom ook is de makelaar steeds op de hoogte van actuele ontwikkelingen op de huizenmarkt in IJmuiden. Daarom is het de concurrentie niet zelden een stapje voor en kan het snel handelen. Een huis kopen in IJmuiden? Door DR Makelaardij in te schakelen is de kans het grootst dat u binnenkort het verhuisbedrijf kunt vastleggen.

Huis kopen IJmuiden makelaar

Huis kopen in IJmuiden met DR Makelaardij is proactief op zoek gaan naar een geschikte woning. Wellicht hebt u zelf al een huis op het oog en kunnen na een taxatie de onderhandelingen namens u geopend worden, soms heeft u uw droomhuis nog niet gevonden. In dat geval zal DR Makelaardij het brede netwerk inzetten om snel een huis dat voldoet aan al uw wensen te vinden. Het zeer ervaren en betrokken team van DR Makelaardij ontzorgt u tijdens het aankoopproces en groeit uit tot uw steun en toeverlaat. DR Makelaardij heeft altijd een plan B en is ook het adres als u van plan bent een bedrijfspand te kopen of te huren. En mocht u op zoek zijn naar garageboxen, klop dan ook bij DR Makelaardij aan.

Klantenervaring

 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!
 • Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  03-10-2022
  Een fijne en flexibele makelaar!
 • We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  03-10-2022
  Professioneel bedrijf, heel tevreden over de samenwerking
 • Zij geven de juiste aandacht, de juiste strategie en goede service. Een leuk klein makelaarskantoor.
  20-03-2022
  Kennemerlaan 62

Bel mij

  Huis kopen IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl