DR Makelaardij

Huis te koop IJmuiden

Huis te koop IJmuiden: breed aanbod en persoonlijke service

Staat er een huis te koop in IJmuiden? Grote kans dat dit huis te koop aangeboden wordt door DR Makelaardij, een zeer actieve en betrokken makelaar. Doet u zaken met DR Makelaardij, dan weet u dat uw woning op de beste mogelijke wijze gepresenteerd wordt en zo breed mogelijk onder de aandacht gebracht zal worden. Dr Makelaardij zal er alles aan doen om uw huis zo snel mogelijk te verkopen tegen uiteraard de voor u beste voorwaarden. En wie de referenties leest op de website van de makelaar van partijen die al zaken deden met de makelaar, de weet dat het een goede keuze gemaakt heeft.

Huizen te koop IJmuiden

DR Makelaardij heeft tal van huizen te koop in IJmuiden en kan zo een brede doelgroep bedienen. Ongeacht welk type woning u zoekt, de betrokken makelaar kan u altijd van dienst zijn. Bent u op zoek naar een specifieke woning, bespreek dit met de makelaar die gericht voor u op zoek kan gaan. Huizen te koop IJmuiden? En u bent geïnteresseerd? Schakel dan DR Makelaardij in om u bij te staan bij het aankoopproces. Vanwege de specifieke kennis van de markt en de regio betaalt u nooit teveel. Wilt u uw woning verkopen, dan zorgt de bevlogen makelaar ervoor dat u de prijs krijgt die recht doet aan uw woning. Het moge duidelijk zijn, DR Makelaardij is zowel uw aan- als uw verkoopmakelaar.

Huis te koop in IJmuiden

Staat er een huis te koop in IJmuiden en heeft u serieuze belangstelling? Schakel dan de makelaar uit Muiden in, zoals u ze ook prima in kunt schakelen als er een woning getaxeerd moet worden of als u persoonlijke begeleiding wenst. Ook als u zoekt naar een voor u geschikt bedrijfspand, zowel koop als huur, klopt u nooit tevergeefs aan bij de makelaar die u ook kan helpen bij de huur van een garagebox.

Klantenervaring

 • Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  01-11-2022
  Woning verkocht tot volle tevredenheid
 • Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
  01-11-2022
  Gewoon erg tevreden
 • Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  28-10-2022
  Met Dimitri als makelaar, verloopt alles vlekkeloos!
 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!

Bel mij

  Huis te koop IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl