Janus Makelaardij

Huis te koop IJmuiden

Huis te koop IJmuiden: breed aanbod en persoonlijke service

Staat er een huis te koop in IJmuiden? Grote kans dat dit huis te koop aangeboden wordt door Janus Makelaardij, een zeer actieve en betrokken makelaar. Doet u zaken met Janus Makelaardij, dan weet u dat uw woning op de beste mogelijke wijze gepresenteerd wordt en zo breed mogelijk onder de aandacht gebracht zal worden. Makelaardij Janus zal er alles aan doen om uw huis zo snel mogelijk te verkopen tegen uiteraard de voor u beste voorwaarden. En wie de referenties leest op de website van de makelaar van partijen die al zaken deden met de makelaar, de weet dat het een goede keuze gemaakt heeft.

Huizen te koop IJmuiden

Janus Makelaardij heeft tal van huizen te koop in IJmuiden en kan zo een brede doelgroep bedienen. Ongeacht welk type woning u zoekt, de betrokken makelaar kan u altijd van dienst zijn. Bent u op zoek naar een specifieke woning, bespreek dit met de makelaar die gericht voor u op zoek kan gaan. Huizen te koop IJmuiden? En u bent geïnteresseerd? Schakel dan Janus Makelaardij in om u bij te staan bij het aankoopproces. Vanwege de specifieke kennis van de markt en de regio betaalt u nooit teveel. Wilt u uw woning verkopen, dan zorgt de bevlogen makelaar ervoor dat u de prijs krijgt die recht doet aan uw woning. Het moge duidelijk zijn, Makelaardij Janus is zowel uw aan- als uw verkoopmakelaar.

Huis te koop in IJmuiden

Staat er een huis te koop in IJmuiden en heeft u serieuze belangstelling? Schakel dan de makelaar uit Muiden in, zoals u ze ook prima in kunt schakelen als er een woning getaxeerd moet worden of als u persoonlijke begeleiding wenst. Ook als u zoekt naar een voor u geschikt bedrijfspand, zowel koop als huur, klopt u nooit tevergeefs aan bij de makelaar die u ook kan helpen bij de huur van een garagebox.

Klantenervaring

 • Een heel fijn en klein team die goed bereikbaar zijn en klaar voor je staan!
  07-10-2021
  Hele fijne mensen die echt naar je luisteren.
 • Deskundige makelaardij met korte lijnen, goed bereikbaar team en veel kennis van de speciale lokale IJmuidense markt. Ik heb mijn 'bijzondere' woning op een nette manier kunnen verkopen!
  28-09-2021
  Kanaalstraat 37 RD
 • ok
  21-04-2021
  goed vriendelijk en duidelijk en een snelle behandeling
 • Ik was direct enthousiast over een huis, mijn partner had een tweede bezichtiging nodig. Dit maakte Dimitri mogelijk. Hij vertelde zelf een en ander, beantwoordde onze vragen en gaf ons ook gelegenheid om zelf even rustig door het huis te gaan. Kortom, een prima ervaring,
  14-01-2021
  Een prettige rondleiding en heldere uitleg over de procedure
 • Dit was het tweede contact, eerste keer was bij aankoop van mijn huis. Toen was het contact al zo fijn dat het voor mij duidelijk was dat ik, bij verkoop, hen opnieuw zou benaderen. Open, eerlijk, helder en persoonlijk. Top mensen.
  12-01-2021
  Van Galenstraat 2 A

Bel mij

Huis te koop IJmuiden
0255-54 75 77
login Move.nl