Huurwoningen IJmuiden

Huurwoningen in IJmuiden zoeken; begin bij ons!

Huurwoningen in IJmuiden vinden, dat is echt niet zo lastig. Je gaat naar een willekeurige zoekmachine, voert ‘huurwoningen IJmuiden’ in en je krijgt tal van resultaten. Vaak wel resultaten die naar vage websites leiden, aanbieders met veel verborgen kosten of websites die honderden huurwoningen tonen, waarvan er geen enkele in IJmuiden te vinden is. Lastig, en tóch is een woning huren in IJmuiden aanzienlijk makkelijker dan je denkt. Begin je namelijk gewoon bij ons, dan zorgen wij ervoor dat je altijd een passende woning vindt. Een huurwoning die voldoet aan de eisen die jij hebt en die ook nog eens binnen het budget dat je ons meegeeft. Kun je de juiste huurwoning in IJmuiden niet op onze website vinden? Ga dan nog niet weg, maar stuur ons eens een berichtje. We hebben namelijk vaak een breder aanbod dan je op de website ziet. Lang niet altijd hebben we alle mogelijke woningen al op de website staan. Daarnaast werken we samen met tal van verschillende partners, waarmee we altijd voor je op zoek kunnen in de databases van onze partners. Neem contact met ons op en we gaan met plezier voor je op zoek naar de mogelijkheden die er zijn in IJmuiden (en omstreken, indien gewenst).

Waarom kies je voor huurwoningen in IJmuiden?

Huurwoningen in IJmuiden zijn een goede keuze en daar zijn verschillende redenen voor. Allereerst is het een prima manier om een opstapje te krijgen richting de huizenmarkt, want direct beginnen met een koopwoning is voor veel mensen niet mogelijk op de mogelijke markt. Daarnaast bieden huurwoningen in IJmuiden meer flexibiliteit. Wil je een periode overbruggen totdat je een andere woning kunt vinden, bijvoorbeeld over een jaar of twee? Dan is een huurwoning ook een prima optie. Daarnaast weet je bij een huurwoning in een gespannen woningmarkt precies wat je krijgt. Je hoeft niet bang te zijn voor een biedoorlog waarbij je buitenspel gezet wordt. Met het brede aanbod dat wij voor je klaar hebben staan, kunnen we je ook garanderen dat er meer dan genoeg is om uit te kiezen.

Waarom kies je voor ons bij het zoeken naar een huurwoning in IJmuiden?

Wanneer je kiest voor ons, dan kies je voor goede service, snel schakelen en vooral ook een breed aanbod aan huurwoningen in IJmuiden, zodat je altijd de keuze hebt. Wij kijken daarnaast graag met je mee naar de mogelijkheden die het beste bij je passen. Wanneer je ons laat weten wat je nodig hebt, kijken wij vervolgens in de database om een selectie te maken. Op die manier krijg je niet tal van woningen te zien waarvan 90% direct afvalt. Nee, we laten je alleen de objecten zien die daadwerkelijk interessant voor je zijn. Wil je eventueel kopen in plaats van huren en wil je graag alle mogelijkheden op een rijtje zien, om het zo makkelijker te maken om te beslissen? Dan laat je dit gewoon aan ons weten. Wij zijn de vastgoedmakelaar die zich richt op woningen, bedrijfspanden, bouwgrond, en daarbij gaat het om huur en koop. Ongeacht of je zoekt naar iets of juist aan wilt bieden, ben je bij ons altijd aan het juiste adres. En dat maakt het allemaal nog een stuk makkelijker!

Kom je kennismaken met ons?

Ben jij op zoek naar een woning om te huren in de regio, kom dan eens kennismaken met ons. Wij zijn experts op het gebied van huurwoningen in IJmuiden en helpen je graag persoonlijk verder met service op maat. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden die het beste bij jouw wensen en budget passen!

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Wil je een huis kopen?

Een huis kopen is niet eenvoudig. Marktprijzen, rechten, wetten, regels, bouwkunde: de makelaars van DR Makelaardij hebben dit perfect in de vingers om jou naar je nieuwe huis te loodsen. Flexibel, transparant en met jouw belang voorop. Want een huis kopen doe je maar een paar keer in je leven. Dat moet foutloos en ontspannen gebeuren.
 

Aankoopmakelaar DR Makelaardij helpt je

DR Makelaardij is er voor jou als je een huis wilt kopen. Wij weten precies waar we op moeten letten bij de aankoop van een huis. Omdat we dit al 30 jaar dagelijks doen, maar ook omdat we heel goed luisteren naar jouw wensen en overwegingen. Zakelijk onderhandelen is een kunst. Wij zoeken alles voor je uit en zorgen dat je jouw droomhuis zorgeloos koopt!

 

Zo gaan we te werk

Wij maken een zoekprofiel en zoeken naar huizen die bij jouw wensen passen. Hebben we het perfecte huis gevonden, dan gaan we samen bezichtigen. Jij voelt het beste aan of dit ook echt jouw nieuwe thuis kan worden. Wij kijken kritisch en met een zakelijk oog naar de potentie en de minpunten van het huis. Zijn er geen verborgen gebreken? Als je na bezichtiging nog steeds overtuigd bent, doen we uitgebreid onderzoek en gaan we onderhandelen. Op het scherpst van de snede natuurlijk en net zo lang tot we een goede prijs zijn overeengekomen.

Ook de afhandeling van de koop, zoals het ondertekenen van de koopovereenkomst, doen we samen. En heb je jouw droomhuis kunnen kopen? Dan komen we na de verhuizing nog even langs om te checken of alles goed is verlopen.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Stappenplan woning aankopen

Adviesgesprek

Bezichtigen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Reviews

 • 8
  Uitstekende service! Via DR makelaardij ons nieuwe huis gekocht wat voldeed aan al onze verwachtingen!
  Anoniem
 • 9
  Fijne directe communicatie.
  Vuijk
 • 8
  Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  Johan
 • 8
  Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
 • 10
  Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  Niels
 • 9
  Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  Rik
 • 10
  Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  Ralph
 • 8
  Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  Jeroen Cazant
 • 9
  We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  Monique
 • 8.5
  Zij geven de juiste aandacht, de juiste strategie en goede service. Een leuk klein makelaarskantoor.
  Een funda gebruiker

DR Makelaardij blogt