Koopwoningen IJmuiden

Koophuizen in IJmuiden; breed aanbod en persoonlijke service

Koopwoningen in IJmuiden, DR Makelaardij heeft altijd een fraai aanbod huizen voor u in de aanbieding. Dat geldt overigens ook voor bedrijfspanden, die u via de betrokken makelaar huurt of juist verhuurt. De in Muiden gevestigde makelaar is breed inzetbaar, is zeer actief en buitengewoon betrokken. De beschikbare koopwoningen in IJmuiden kennen geen geheimen voor de makelaar, die als u overweegt uw eigen woning te koop te zetten u een gratis waardebepaling aanbiedt.

Koopwoningen in IJmuiden

Koopwoningen in IJmuiden en DR Makelaardij, niet zelden worden deze woorden in één adem genoemd. De ervaren makelaar is met de wortels diep verankerd in de regio en heeft de expertise en de ervaring die nodig is om snel een koopwoning in IJmuiden te kunnen verkopen en helpt u eveneens bij het aankoopproces. Laat onderhandelen maar aan de specialist over, die altijd proactief te werk gaat en u persoonlijk kan begeleiden bij het gehele aankoopproject. Behalve koopwoningen in IJmuiden kan en mag de ervaren makelaar, zelf gevestigd in Muiden, zich zeker ook specialist noemen als het gaat om bedrijfspanden. Daarnaast biedt de specialist in woning- en bedrijfsvastgoed u ook altijd eerlijk en transparant advies.

Woningen te koop IJmuiden

DR Makelaardij biedt woningen te koop in IJmuiden aan, zoals u via deze makelaar ook woningen en bedrijfspanden kunt huren. Bovendien biedt de expert ook nog eens garageboxen te huur aan. Uw belang staat altijd voorop, ongeacht of u uw woning wilt verkopen of als u juist zoekt naar koopwoningen in IJmuiden. U schakelt DR Makelaardij ook in als er een taxatie uitgevoerd moet worden en gaat merken dat de bereikbaarheid van specifiek deze makelaar groot is. Niet alles is te vangen binnen de kantooruren. DR makelaardij weet dat als geen ander en stelt zich altijd zeer flexibel op. Goed idee dus om vooral deze makelaar in te schakelen. De kans is groot dat u snel een aantal koopwoningen in IJmuiden voorgeschoteld krijgt die bij uw wensen passen.

Klantenervaring

 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!
 • Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  03-10-2022
  Een fijne en flexibele makelaar!
 • We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  03-10-2022
  Professioneel bedrijf, heel tevreden over de samenwerking
 • Zij geven de juiste aandacht, de juiste strategie en goede service. Een leuk klein makelaarskantoor.
  20-03-2022
  Kennemerlaan 62

Bel mij

  Koopwoningen IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl