DR Makelaardij

Koopwoningen IJmuiden

Koophuizen in IJmuiden; breed aanbod en persoonlijke service

Koopwoningen in IJmuiden, DR Makelaardij heeft altijd een fraai aanbod huizen voor u in de aanbieding. Dat geldt overigens ook voor bedrijfspanden, die u via de betrokken makelaar huurt of juist verhuurt. De in Muiden gevestigde makelaar is breed inzetbaar, is zeer actief en buitengewoon betrokken. De beschikbare koopwoningen in IJmuiden kennen geen geheimen voor de makelaar, die als u overweegt uw eigen woning te koop te zetten u een gratis waardebepaling aanbiedt.

Koopwoningen in IJmuiden

Koopwoningen in IJmuiden en DR Makelaardij, niet zelden worden deze woorden in één adem genoemd. De ervaren makelaar is met de wortels diep verankerd in de regio en heeft de expertise en de ervaring die nodig is om snel een koopwoning in IJmuiden te kunnen verkopen en helpt u eveneens bij het aankoopproces. Laat onderhandelen maar aan de specialist over, die altijd proactief te werk gaat en u persoonlijk kan begeleiden bij het gehele aankoopproject. Behalve koopwoningen in IJmuiden kan en mag de ervaren makelaar, zelf gevestigd in Muiden, zich zeker ook specialist noemen als het gaat om bedrijfspanden. Daarnaast biedt de specialist in woning- en bedrijfsvastgoed u ook altijd eerlijk en transparant advies.

Woningen te koop IJmuiden

DR Makelaardij biedt woningen te koop in IJmuiden aan, zoals u via deze makelaar ook woningen en bedrijfspanden kunt huren. Bovendien biedt de expert ook nog eens garageboxen te huur aan. Uw belang staat altijd voorop, ongeacht of u uw woning wilt verkopen of als u juist zoekt naar koopwoningen in IJmuiden. U schakelt DR Makelaardij ook in als er een taxatie uitgevoerd moet worden en gaat merken dat de bereikbaarheid van specifiek deze makelaar groot is. Niet alles is te vangen binnen de kantooruren. DR makelaardij weet dat als geen ander en stelt zich altijd zeer flexibel op. Goed idee dus om vooral deze makelaar in te schakelen. De kans is groot dat u snel een aantal koopwoningen in IJmuiden voorgeschoteld krijgt die bij uw wensen passen.

Klantenervaring

 • Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  01-11-2022
  Woning verkocht tot volle tevredenheid
 • Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
  01-11-2022
  Gewoon erg tevreden
 • Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  28-10-2022
  Met Dimitri als makelaar, verloopt alles vlekkeloos!
 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!

Bel mij

  Koopwoningen IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl