Janus Makelaardij

Koopwoningen IJmuiden

Koophuizen in IJmuiden; breed aanbod en persoonlijke service

Koopwoningen in IJmuiden, Janus Makelaardij heeft altijd een fraai aanbod huizen voor u in de aanbieding. Dat geldt overigens ook voor bedrijfspanden, die u via de betrokken makelaar huurt of juist verhuurt. De in Muiden gevestigde makelaar is breed inzetbaar, is zeer actief en buitengewoon betrokken. De beschikbare koopwoningen in IJmuiden kennen geen geheimen voor de makelaar, die als u overweegt uw eigen woning te koop te zetten u een gratis waardebepaling aanbiedt.

Koopwoningen in IJmuiden

Koopwoningen in IJmuiden en Janus Makelaardij, niet zelden worden deze woorden in één adem genoemd. De ervaren makelaar is met de wortels diep verankerd in de regio en heeft de expertise en de ervaring die nodig is om snel een koopwoning in IJmuiden te kunnen verkopen en helpt u eveneens bij het aankoopproces. Laat onderhandelen maar aan de specialist over, die altijd proactief te werk gaat en u persoonlijk kan begeleiden bij het gehele aankoopproject. Behalve koopwoningen in IJmuiden kan en mag de ervaren makelaar, zelf gevestigd in Muiden, zich zeker ook specialist noemen als het gaat om bedrijfspanden. Daarnaast biedt de specialist in woning- en bedrijfsvastgoed u ook altijd eerlijk en transparant advies.

Woningen te koop IJmuiden

Janus Makelaardij biedt woningen te koop in IJmuiden aan, zoals u via deze makelaar ook woningen en bedrijfspanden kunt huren. Bovendien biedt de expert ook nog eens garageboxen te huur aan. Uw belang staat altijd voorop, ongeacht of u uw woning wilt verkopen of als u juist zoekt naar koopwoningen in IJmuiden. U schakelt Janus Makelaardij ook in als er een taxatie uitgevoerd moet worden en gaat merken dat de bereikbaarheid van specifiek deze makelaar groot is. Niet alles is te vangen binnen de kantooruren. Janus makelaardij weet dat als geen ander en stelt zich altijd zeer flexibel op. Goed idee dus om vooral deze makelaar in te schakelen. De kans is groot dat u snel een aantal koopwoningen in IJmuiden voorgeschoteld krijgt die bij uw wensen passen.

Klantenervaring

 • ok
  21-04-2021
  goed vriendelijk en duidelijk en een snelle behandeling
 • Ik was direct enthousiast over een huis, mijn partner had een tweede bezichtiging nodig. Dit maakte Dimitri mogelijk. Hij vertelde zelf een en ander, beantwoordde onze vragen en gaf ons ook gelegenheid om zelf even rustig door het huis te gaan. Kortom, een prima ervaring,
  14-01-2021
  Een prettige rondleiding en heldere uitleg over de procedure
 • Dit was het tweede contact, eerste keer was bij aankoop van mijn huis. Toen was het contact al zo fijn dat het voor mij duidelijk was dat ik, bij verkoop, hen opnieuw zou benaderen. Open, eerlijk, helder en persoonlijk. Top mensen.
  12-01-2021
  Van Galenstraat 2 A
 • Zeer tevreden, Dimitri heeft ons uitstekend geholpen in het verkoop proces en alles verliep zoals hij had gezegd, ook op de binnen dienst super leuke meiden die precies weten waar het over gaat. Je wordt correct te woord gestaan en altijd netjes terug gebeld. Wij kunnen Janus makelaardij dan ook aan iedereen van harte aanbevelen!!! Echt een dikke 10
  05-10-2020
  Lindenstraat 1 A
 • Topmakelaar! Wegens relatiebreuk was het niet de makkelijkste verkoop. Zowel Dimitri, als zijn collega’s op kantoor, hebben meer dan je zou durven hopen, gedaan om alles te regelen. Zonder hen had de woning nu vast nog niet in de verkoop geweest en al helemaal niet verkocht.
  01-10-2020
  Kennemerlaan 154

Bel mij

Koopwoningen IJmuiden
0255-54 75 77
login Move.nl