Janus Makelaardij

Koopwoningen IJmuiden

Koophuizen in IJmuiden; breed aanbod en persoonlijke service

Koopwoningen in IJmuiden, Janus Makelaardij heeft altijd een fraai aanbod huizen voor u in de aanbieding. Dat geldt overigens ook voor bedrijfspanden, die u via de betrokken makelaar huurt of juist verhuurt. De in Muiden gevestigde makelaar is breed inzetbaar, is zeer actief en buitengewoon betrokken. De beschikbare koopwoningen in IJmuiden kennen geen geheimen voor de makelaar, die als u overweegt uw eigen woning te koop te zetten u een gratis waardebepaling aanbiedt.

Koopwoningen in IJmuiden

Koopwoningen in IJmuiden en Janus Makelaardij, niet zelden worden deze woorden in één adem genoemd. De ervaren makelaar is met de wortels diep verankerd in de regio en heeft de expertise en de ervaring die nodig is om snel een koopwoning in IJmuiden te kunnen verkopen en helpt u eveneens bij het aankoopproces. Laat onderhandelen maar aan de specialist over, die altijd proactief te werk gaat en u persoonlijk kan begeleiden bij het gehele aankoopproject. Behalve koopwoningen in IJmuiden kan en mag de ervaren makelaar, zelf gevestigd in Muiden, zich zeker ook specialist noemen als het gaat om bedrijfspanden. Daarnaast biedt de specialist in woning- en bedrijfsvastgoed u ook altijd eerlijk en transparant advies.

Woningen te koop IJmuiden

Janus Makelaardij biedt woningen te koop in IJmuiden aan, zoals u via deze makelaar ook woningen en bedrijfspanden kunt huren. Bovendien biedt de expert ook nog eens garageboxen te huur aan. Uw belang staat altijd voorop, ongeacht of u uw woning wilt verkopen of als u juist zoekt naar koopwoningen in IJmuiden. U schakelt Janus Makelaardij ook in als er een taxatie uitgevoerd moet worden en gaat merken dat de bereikbaarheid van specifiek deze makelaar groot is. Niet alles is te vangen binnen de kantooruren. Janus makelaardij weet dat als geen ander en stelt zich altijd zeer flexibel op. Goed idee dus om vooral deze makelaar in te schakelen. De kans is groot dat u snel een aantal koopwoningen in IJmuiden voorgeschoteld krijgt die bij uw wensen passen.

Klantenervaring

 • Zij geven de juiste aandacht, de juiste strategie en goede service. Een leuk klein makelaarskantoor.
  20-03-2022
  Kennemerlaan 62
 • Zeer kundige makelaar, iemand met erg veel ervaring, dat gaf meteen vertrouwen. Contact met kantoor was ook prima geregeld. Goede prijsafspraak gemaakt.
  14-03-2022
  Hyacinthenlaan 4
 • Heel erg fijn om samen te werken met Dimitri en Cathy! Super leuke mensen met kennis van zaken en een hoop plezier in hun werk. Een aanrader dus ;).
  10-01-2022
  Een aanrader
 • Fijne persoonlijke hulp met duidelijke communicatie
  20-12-2021
  Fijn geholpen tijdens onze lange zoektocht!
 • Een heel fijn en klein team die goed bereikbaar zijn en klaar voor je staan!
  07-10-2021
  Hele fijne mensen die echt naar je luisteren.

Bel mij

  Koopwoningen IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl