Nieuwbouw Velserbroek

Velserbroek nieuwbouw; op zoek naar een nieuwe woning?

De Velserbroek nieuwbouw is bijzonder in trek. Dat is duidelijk te zien aan de recente nieuwbouwprojecten zoals Hofgeest, waarbij veel extra ruimte gecreëerd is voor het groeiende bevolkingsaantal dat met het jaar toe lijkt te nemen. Ben jij op zoek naar een woning in de nieuwbouw van Velserbroek, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je altijd de woning kunt vinden die voldoet aan jouw eisen en wensen. Ook wanneer die er nog niet staat, omdat die nu nog in de plannen van de Velserbroek nieuwbouw staat en gerealiseerd moet worden. Ben jij op zoek naar een woning in Velserbroek en omstreken en heb je veel eisen, een bepaald budget of wil je graag zeker weten dat je de beste opties altijd te zien krijgt? Dan kies je voor ons. Wij hebben een breed aanbod aan nieuwbouwwoningen in Velserbroek en zijn betrokken bij de verkoop van tal van nieuwbouwwoningen zodat we altijd aanbod op maat hebben voor je. Ook wanneer we op dit moment niets op de website hebben, kun je bij ons terecht. Wij weten ook wat er binnenkort te koop komt te staan, en kunnen terecht bij de overige NVM-kantoren om ook gebruik te maken van de database die zij hebben. Kun je op onze website niet vinden wat je zoekt, of wil je direct iemand persoonlijk spreken om de mogelijkheden in alle rust door te nemen? Dan neem je contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder en staan altijd voor je klaar. Onder andere wanneer je in de Velserbroek nieuwbouw een woning zoekt, maar ook wanneer je wilt huren, op zoek bent naar bouwgrond of wilt verkopen.

Op zoek in de Velserbroek nieuwbouw?

Velserbroek groeit steeds verder, net als de complete regio overigens. Dat betekent dat in Velserbroek nieuwbouw erg populair is. Nieuwe woningen in nieuwe wijken die goed doordacht ingericht zijn, met tal van faciliteiten voor jong en oud, met veel groen; dat is waar veel mensen naar op zoek zijn. Zoek jij ook een woning in Velserbroek en is nieuwbouw wat het hoogste op je lijst staat, dan is het goed om te kiezen voor een goede makelaar die je met raad en daad bijstaat. Er zijn namelijk veel nieuwbouwwoningen en veel locaties die je kunt bekijken, maar wat past het beste bij de eisen die je hebt, je wensen en je budget? Niet alleen voor dit moment, maar ook voor de nabije toekomst. Ben je van plan om binnenkort het gezin uit te breiden, dan is het goed om hier alvast rekening mee te houden. Als ervaren makelaar in Velserbroek met kennis van de nieuwbouw, kun je erop rekenen dat wij luisteren naar je wensen en dit kunnen vertalen naar een concreet advies rond nieuwbouwwoningen. Op die manier kunnen we je altijd verder helpen, ook wanneer jouw nieuwbouwwoning pas recentelijk gebouwd is.

Wanneer kunnen wij voor jou aan de slag?

Ben je in de Velserbroek nieuwbouw op zoek naar een woning, of wil je je alvast oriënteren op de mogelijkheden om later een keuze te kunnen maken? Schakel ons dan in. Op de website vind je meer informatie over de opties en de werkwijze die wij hanteren. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen en bij kunnen staan in je zoektocht. Wil je een nieuwbouwwoning in Velserbroek verkopen en zoek je een professionele makelaar om de verkoop in goede banen te leiden? Ook dan ben je aan het juiste adres bij ons.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Wil je een huis kopen?

Een huis kopen is niet eenvoudig. Marktprijzen, rechten, wetten, regels, bouwkunde: de makelaars van DR Makelaardij hebben dit perfect in de vingers om jou naar je nieuwe huis te loodsen. Flexibel, transparant en met jouw belang voorop. Want een huis kopen doe je maar een paar keer in je leven. Dat moet foutloos en ontspannen gebeuren.
 

Aankoopmakelaar DR Makelaardij helpt je

DR Makelaardij is er voor jou als je een huis wilt kopen. Wij weten precies waar we op moeten letten bij de aankoop van een huis. Omdat we dit al 30 jaar dagelijks doen, maar ook omdat we heel goed luisteren naar jouw wensen en overwegingen. Zakelijk onderhandelen is een kunst. Wij zoeken alles voor je uit en zorgen dat je jouw droomhuis zorgeloos koopt!

 

Zo gaan we te werk

Wij maken een zoekprofiel en zoeken naar huizen die bij jouw wensen passen. Hebben we het perfecte huis gevonden, dan gaan we samen bezichtigen. Jij voelt het beste aan of dit ook echt jouw nieuwe thuis kan worden. Wij kijken kritisch en met een zakelijk oog naar de potentie en de minpunten van het huis. Zijn er geen verborgen gebreken? Als je na bezichtiging nog steeds overtuigd bent, doen we uitgebreid onderzoek en gaan we onderhandelen. Op het scherpst van de snede natuurlijk en net zo lang tot we een goede prijs zijn overeengekomen.

Ook de afhandeling van de koop, zoals het ondertekenen van de koopovereenkomst, doen we samen. En heb je jouw droomhuis kunnen kopen? Dan komen we na de verhuizing nog even langs om te checken of alles goed is verlopen.

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Stappenplan woning aankopen

Adviesgesprek

Bezichtigen

Onderhandelen

Afhandelen

Zullen we kennismaken?

Wil je een huis kopen in de omgeving van IJmuiden? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor aan de Kennemerlaan IJmuiden voor een eerste kennismaking.

Reviews

 • 9.3
  Dimitri heeft bij het verkopen van ons huis ons uitstekend geadviseerd. Er was altijd goed contact en makkelijke communicatie. Wij vinden dit makelaarskantoor een absolute aanrader. Dimitri bedankt.
  Heleen Ritskes
 • 8
  Uitstekende service! Via DR makelaardij ons nieuwe huis gekocht wat voldeed aan al onze verwachtingen!
  Anoniem
 • 9
  Fijne directe communicatie.
  Vuijk
 • 8
  Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  Johan
 • 8
  Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
 • 10
  Ik ken Dimitri zelf. Hele kundige makelaar die je totaal ontzorgt. Hij zorgt met zijn kunde dat je tijdens het gehele proces goed in de loep meegenomen wordt, en dat alles vlekkeloos verloopt.
  Niels
 • 9
  Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  Rik
 • 10
  Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  Ralph
 • 8
  Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  Jeroen Cazant
 • 9
  We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  Monique

DR Makelaardij blogt