Janus Makelaardij

Woningaanbod IJmuiden

Woningaanbod IJmuiden: breed aanbod en persoonlijke service

Woningaanbod IJmuiden is meteen denken aan Janus Makelaardij. De betrokken en zeer actieve makelaar is als geen ander op de hoogte van het actuele woningaanbod in IJmuiden. Bovendien weet de specialist vanwege zijn kennis van de markt en de regio vaak net iets eerder wat er aan woningen vrij gaat komen. U als klant plukt er de vruchten van.

Woningaanbod in IJmuiden

Telkens weer weet Janus Makelaardij een prachtig woningaanbod in IJmuiden te presenteren. U zoekt een nieuwe woning in IJmuiden? Bezoek dan altijd eerst de ervaren makelaar, die precies in beeld heeft wat beschikbaar is en al snel in kan schatten of er een huis beschikbaar is dat aansluit bij uw specifieke wensen. En is die woning er nog niet, dan gaat de proactieve makelaar voor u op zoek. Behalve specialist in woningen is de makelaar ook al buitengewoon goed op de hoogte van het aanbod bedrijfspanden en verhuurt het garageboxen. Als u plannen hebt uw eigen woning te verkopen, laat Janus Makelaardij dan een gratis waardebepaling uitvoeren. Want ook die service biedt het aan.

Woning zoeken IJmuiden

Woning zoeken IJmuiden begint steevast met contact met Janus Makelaardij. Het is een eerste stap die u zomaar snel een nieuwe woning op kan leveren, want de makelaar doet er alles aan om uw woonwensen in vervulling te laten gaan. Daarbij kan de makelaar u van begin tot eind begeleiden. Ook voor advies kunt u altijd aankloppen bij de makelaar, die zich onderhand toch echt dé specialist op het gebied van woning- en bedrijfsvastgoed mag noemen. Woning zoeken IJmuiden doet u samen met Janus Makelaardij. Dan namelijk is de kans op succes het grootst, en is de kans reel dat u precies die woning vindt die aansluit bij uw specifieke situatie. Bovenal vindt u in de makelaar echter een betrokken en zeer betrouwbare partner.

Klantenervaring

 • Een heel fijn en klein team die goed bereikbaar zijn en klaar voor je staan!
  07-10-2021
  Hele fijne mensen die echt naar je luisteren.
 • Deskundige makelaardij met korte lijnen, goed bereikbaar team en veel kennis van de speciale lokale IJmuidense markt. Ik heb mijn 'bijzondere' woning op een nette manier kunnen verkopen!
  28-09-2021
  Kanaalstraat 37 RD
 • ok
  21-04-2021
  goed vriendelijk en duidelijk en een snelle behandeling
 • Ik was direct enthousiast over een huis, mijn partner had een tweede bezichtiging nodig. Dit maakte Dimitri mogelijk. Hij vertelde zelf een en ander, beantwoordde onze vragen en gaf ons ook gelegenheid om zelf even rustig door het huis te gaan. Kortom, een prima ervaring,
  14-01-2021
  Een prettige rondleiding en heldere uitleg over de procedure
 • Dit was het tweede contact, eerste keer was bij aankoop van mijn huis. Toen was het contact al zo fijn dat het voor mij duidelijk was dat ik, bij verkoop, hen opnieuw zou benaderen. Open, eerlijk, helder en persoonlijk. Top mensen.
  12-01-2021
  Van Galenstraat 2 A

Bel mij

Woningaanbod IJmuiden
0255-54 75 77
login Move.nl