Woningaanbod IJmuiden

Woningaanbod IJmuiden: breed aanbod en persoonlijke service

Woningaanbod IJmuiden is meteen denken aan DR Makelaardij. De betrokken en zeer actieve makelaar is als geen ander op de hoogte van het actuele woningaanbod in IJmuiden. Bovendien weet de specialist vanwege zijn kennis van de markt en de regio vaak net iets eerder wat er aan woningen vrij gaat komen. U als klant plukt er de vruchten van.

Woningaanbod in IJmuiden

Telkens weer weet DR Makelaardij een prachtig woningaanbod in IJmuiden te presenteren. U zoekt een nieuwe woning in IJmuiden? Bezoek dan altijd eerst de ervaren makelaar, die precies in beeld heeft wat beschikbaar is en al snel in kan schatten of er een huis beschikbaar is dat aansluit bij uw specifieke wensen. En is die woning er nog niet, dan gaat de proactieve makelaar voor u op zoek. Behalve specialist in woningen is de makelaar ook al buitengewoon goed op de hoogte van het aanbod bedrijfspanden en verhuurt het garageboxen. Als u plannen hebt uw eigen woning te verkopen, laat DR Makelaardij dan een gratis waardebepaling uitvoeren. Want ook die service biedt het aan.

Woning zoeken IJmuiden

Woning zoeken IJmuiden begint steevast met contact met DR Makelaardij. Het is een eerste stap die u zomaar snel een nieuwe woning op kan leveren, want de makelaar doet er alles aan om uw woonwensen in vervulling te laten gaan. Daarbij kan de makelaar u van begin tot eind begeleiden. Ook voor advies kunt u altijd aankloppen bij de makelaar, die zich onderhand toch echt dé specialist op het gebied van woning- en bedrijfsvastgoed mag noemen. Woning zoeken IJmuiden doet u samen met DR Makelaardij. Dan namelijk is de kans op succes het grootst, en is de kans reel dat u precies die woning vindt die aansluit bij uw specifieke situatie. Bovenal vindt u in de makelaar echter een betrokken en zeer betrouwbare partner.

Klantenervaring

 • Mijn huis is onlangs verkocht via DR Makelaardij en dat is allemaal prima verlopen. Vooral de persoonlijk benadering en aandacht vond ik heel fijn waardoor ik niet het gevoel had maar een nummer te zijn. Er werd goed geluisterd en gehandeld zodat alles soepel en snel is verlopen. Ook de bereikbaarheid bij DR makelaardij is prima met heel vriendelijk kantoorpersoneel. Ik zou DR makelaardij zeker bij anderen aanraden!
  04-10-2022
  persoonlijk en klantgericht
 • Ik ken Dimitri van Janus Makelaardij al heel wat jaar, dus was het voor mij logisch dat hij mijn huis mocht verkopen. Ik weet dat het een makelaar is met heel veel ervaring en expertise dus dat zou wel goed komen. Ook het contact met kantoor was zeer duidelijk, vriendelijk en snel. Ik heb werkelijk niets op hen aan te merken dus vandaar van mij een dikke 10!!!!
  03-10-2022
  Ik ben super tevreden, ik ben geweldig goed geholpen!
 • Janus Makelaardij heeft ons geholpen voor de verkoop van ons huis en dat is heel goed gegaan. Ze zijn heel flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Ze stellen alles in het werk om tot een goed resultaat te komen en houden je steeds goed op de hoogte van de voortgang wat ik persoonlijk heel fijn vind.
  03-10-2022
  Een fijne en flexibele makelaar!
 • We hadden dit huis ook gekocht via Janus Makelaardij en vond het toen al hele vriendelijke en professionele mensen dus de keus was niet moeilijk toen ik een makelaar zocht om het huis te verkopen. Ook nu is alles weer prima verlopen: ze zijn heel duidelijk met de communicatie naar ons toe, we werden goed op de hoogte gehouden in het hele proces en de bereikbaarheid is ook helemaal goed. Voor een volgende keer zullen wij weer voor deze makelaar kiezen.
  03-10-2022
  Professioneel bedrijf, heel tevreden over de samenwerking
 • Zij geven de juiste aandacht, de juiste strategie en goede service. Een leuk klein makelaarskantoor.
  20-03-2022
  Kennemerlaan 62

Bel mij

  Woningaanbod IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl